ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 2017 – ΚΕΡΚΥΡΑ 5 & 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί 5 και 6 Δεκεμβρίου στην Κέρκυρα, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα θα παραστούν και περισσότεροι από 20 Υπουργοί, Υφυπουργοί και Γενικοί γραμματείς Υπουργείων. Η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ιόνια Πάρκ.
Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει ήδη δημιουργηθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη συμμετοχή κάθε πολίτη στη διαμόρφωση των τελικών θέσεων της Περιφέρειας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταχωρήσει την πρότασή του στον ειδικό σύνδεσμο pin.gov.gr/anasion, που έχει διαμορφωθεί στη σελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (pin.gov.gr).
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Μωραίτης τόνισε ότι το ζητούμενο από αυτό το συνέδριο είναι η Περιφέρεια μας να αποσπάσει δεσμεύσεις για την πραγματοποίηση στοχευμένων έργων και δράσεων που θα καθορίσουν την αναπτυξιακή πορεία των Ιονίων την επόμενη δεκαετία. Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις που ήδη έχουν ανακοινωθεί ο κος Μωραίτης είπε ότι αυτό είναι συνήθης πρακτική των συνδικάτων στις αφίξεις υψηλών κυβερνητικών στελεχών.
Απομτγην Ιθάκη θα παραστούν ο Επαρχος Σπύρος Τσιντήλας, ο Δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας, η δημοτική σύμβουλος Βίνα Γεωργανά, ο δντής του Κέντρου Υγείας Γεώργιος Παξινός κα
Το πρόγραμμα του συνεδρίου:
ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 1
ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 2
ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 3
ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 4
ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.