ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ

Έχουμε τον μεγαλύτερο εφοπλιστικό στόλο παγκοσμίως, κι έχουμε και ψαράδες. Οι πρώτοι δεν πληρώνουν φόρους μην και τους χάσουμε, οι δεύτεροι χαρατσώνονται θανάσιμα από την κυβέρνηση της Ν.Δ. –  Οι διατάξεις του άρθρου 57 εφαρμόζονται για την εκμετάλλευση πλοίων από 1.1.2020 και μετά

Πάρτε μια ακόμα “Βιώσιμη Ανάπτυξη” αλά Ατζέντα 21. Τα χαράτσια πάντα μπαίνουν ως αντικίνητρα, αυτό που δεν θέλουν είναι το ψάρεμα, και καλά για προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Αν πλακώσουν τίποτα πολυεθνικές αλιευτικές -που το θέλουν εδώ και πολύ καιρό, ειδικά από Ιαπωνία, μετά την καταστροφή της Φουκουσίμα- το πράμα φυσικά θα αλλάξει.

Από τον Αλιευτικό Σύλλογο Βόλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τελικά η μείωση φόρων που υποσχέθηκε ο Κ.Μητσοτάκης, είναι η επιβολή ενός χαρατσιού στα ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ!!!

Άνθρακας ο θησαυρός για τους ψαράδες αυτής της χώρας και της Μαγνησίας τελικά, που πίστεψαν τα παχιά λόγια και το ενδιαφέρον των βουλευτών για τους πτωχούς ψαράδες!!!

Ένας κλάδος που καταρρέει όπως όλος ο πρωτογενής τομέας αυτής της χώρας, έρχονται οι χαρτογιακάδες της ΑΑΔΕ και ο Υπουργός της ανάπτυξης και τον δίνουν την χαριστική βολή η μάλλον τον βουλιάζουν στα νερά του Αιγαίου.

Σίγουρα θα τους θυμηθούν όμως τους ψαράδες οι βουλευτές μας και η εκάστοτε κυβέρνηση σε επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών, ναυαγίων, στο Μάτι και όπου χρειάστηκε να πάνε με τα καΐκια τους αφιλοκερδώς και πάντα με γνώμονα την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο τους που κινδυνεύει στη θάλασσα!

Αυτοί που όπως λένε όλοι άλλωστε είναι οι φρουροί του Αιγαίου και των ακριτικών νησιών μας!

Οι βουλευτές μας λοιπόν ως συνήθως θα τρέξουν να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για να παίξει στο δελτίο τον 9 και μετά σιωπή για την επιβολή χαρατσιων με το έτσι θέλω ένα ωραίο πρωί!

Αυτή είναι λοιπόν η ανταμοιβή όλον αυτών των ανθρώπων της θάλασσας, η επιβολή τέλους ή αλλιώς ενός χαρατσιού γιατί έχουν ένα καΐκι και δεν έχουν βαπόρι όπως έχουν οι κολλητοί της κυβέρνησης εφοπλιστές!!!

Τελικά κύριοι βουλευτές της Μαγνησίας ποιά είναι η άποψη σας και τι θα κάνετε ώστε να αρθεί αυτή η άδικη επιβολή του τέλους αλιευτικών πλοίων?

Ο Πρόεδρος

Ξηραδάκης Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.