ΔΕΝ ΕΧΕΙ COVID-19 Ο 92ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!!!

Θέλω να σας πληροφορήσω ότι ο 92χρονος που την προηγούμενη εβδομάδα εμφάνισε θετικό τεστ είναι απόλυτα καλά στην υγεία του και απεδείχθη ότι το τεστ ήταν ψεύτικα θετικό, καθώς ανίχνευσε άλλο κορωνοιό που προκαλεί κοινό κρυολόγημα και όχι τον επικίνδυνο covid-19.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι όλοι οι οικείοι του βρέθηκαν επανειλημμένα αρνητικοί στο τεστ αλλά παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών για να μην υπάρξει καμία ανησυχία, δείχνοντας μεγάλη υπευθυνότητα.

Την βδομάδα αυτή δεν παρουσιάστηκαν κρούσματα λοίμωξης αναπνευστικού και δεν χρειάσθηκε να εξετασθούν ασθενείς στο κοντέινερ που έχουμε έξω από το κέντρο υγείας

Στο κέντρο υγείας προσήλθαν για εξέταση μόνο ασθενείς με χρόνιες σοβαρές παθήσεις που πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά.

Ο κόσμος εδώ στην Ιθάκη ακολουθεί γενικά τα περιοριστικά μέτρα, έχει περιορίσει τις εξόδους του και γενικά δείχνει υψηλό πνεύμα ευθύνης παρότι η υπέροχη άνοιξη της Ιθάκης μας καλεί να βγούμε έξω και να χαρούμε τη φύση.

Ας κάνουμε όμως λίγο ακόμα υπομονή γιατί όπως φαίνεται τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα, όπως είχαμε πει, είναι απόλυτα ελεγχόμενα και αν συνεχίσουμε να παραμένουμε στο σπίτι και να τηρούμε ακόμη λίγο καιρό τα μέτρα, πιστεύω ότι από το Μάιο θα υπάρχει μία χαλάρωση των περιοριστικών όρων και μια μερική έστω επάνοδος στην κανονική μας ζωή.

Καλό κουράγιο λοιπόν, καλή Μεγάλη Εβδομάδα, έστω και κάτω απ’ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και να έχουμε όλοι υγιείς

Καλή Ανάσταση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

Δντης Κέντρου Υγείας Ιθάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.