ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ  ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση η τελική φάση του διαγωνισμού Essay Contest 2014-2015 “Technology in the classroom: Learning in a new age environment ”. Στην τελική φάση συμμετείχαν μαθητές από την Αθήνα, την Άρτα,  την Ιθάκη, τη Λευκάδα και τη Λάρισα.

Πρώτος νικητής του διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 αναδείχτηκε o Αλέξανδρος Καρφίτσας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πηνελόπη Μολφέση. Το πρώτο βραβείο είναι ένα iPhone 5s.

Δεύτερος νικητής αναδείχτηκε ο Άγγελος Λιόντος από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Τζουβάρα. Το δεύτερο βραβείο είναι δωροεπιταγή των 100 €. Τρίτος νικητής αναδείχτηκε ο Νικόλαος Γουντούρας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ματίνα Ντεσλή.

Το τρίτο βραβείο είναι δωροεπιταγή των 100€.

 Οι υπόλοιποι νικητές είναι (σε αλφαβητική σειρά):

Γιόνα Ζυμπεράι (FLS Ευρωστόχος)

Στυλιανή Κακογιάννη (FLS Eurosuccess A.E.)

Δήμητρα Καρυδά (FLS Μαρία Σπανουδάκη)

Αγγελίνα-Ευαγγελία Κατοπόδη (FLS Ασπασία Β. Προσαλέντε)

Ζωγραφένια Νασιούλα (FLS Αικατερίνη Αποστολάκη)

Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου (FLS Κωνσταντίνος Μανιφάβας)

Νικόλαος Σιαφάκας (FLS Ελληνική Παιδεία)

Στους παραπάνω νικητές θα δοθούν βιβλία και λεξικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών τους ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τους νικητές του διαγωνισμού αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων τους στον γραπτό λόγο και την απόδοσή τους. Επίσης η  Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τους καθηγητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τις συνεχείς τους προσπάθειες να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία.