ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί η 21η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση απολογισμού Δήμου Ιθάκης έτους 2011. (Εισηγ: Οικον. Επιτροπή)
 2. Έγκριση απολογισμού Δήμου Ιθάκης έτους 2012. (Εισηγ: Οικον. Επιτροπή)
 3. Έγκριση απολογισμού Δήμου Ιθάκης έτους 2013. (Εισηγ: Οικον. Επιτροπή)
 4. Ίδρυση και λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων σε κτίριο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Γερασίμου και Μαρίας Σταθάτου, στην περιοχή ΠΑΛΑΤΙΑ της πόλεως Ιθάκης. (Εισηγ: Δήμαρχος)
 5. Ίδρυση και λειτουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ με σκοπό την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων. (Εισηγ: Δήμαρχος)
 6. Περί ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου στην τοποθεσία ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΘΑΚΗΣ. (Εισηγ: Δήμαρχος)
 7. Τροποποίηση του από 6-3-2012 συμφωνητικού παραχώρησης χωρίς αντάλλαγμα, της χρήσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Μαθητικού Κέντρου Ιθάκης. Εισηγ: Δήμαρχος)
 8. Περί πρόσληψης προσωπικού δίμηνης απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. (Εισηγ: Αντιδ/χος κ. Γερ.Λ. Βερώνης)
 9. Αντικατάσταση του εκπροσώπου του Δήμου στο επιστημονικό ίδρυμα με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. (Εισηγ: Δήμαρχος)
 10. Συμπλήρωση των μελών της Δημοτικής επιτροπής για την προστασία και την ανάδειξη της Ομηρικής Ιθάκης. (Εισηγ: Δήμαρχος)
 11. Έγκριση της αρ. 134/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015. (Εισηγ: Οικον. Επιτροπή)
 12. Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου Ιθάκης. (Εισηγ : Δήμαρχος)
 13. Έγκριση της αρ. 24/16-9-2015 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ιθάκης ΕΛΠΗΝΩΡ. (Εισηγ: Πρόεδρος του Ν.Π.)
 14. Έγκριση της αρ. 5/18-9-2015 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση : Αντιδήμαρχος κ. Λ. Αναγνωστάτος)
 15. Αμοιβαία αντικατάσταση τακτικού μέλους με το αναπληρωματικό του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας – Ιθάκης» (Εισήγηση : Πρόεδρος Δ.Σ.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.