ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ: ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Αναφέρθηκε αρχικά στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και επισήμανε τα εξής: «Σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση είμαστε 2 μονάδες πιο κάτω, άλλωστε παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα και στην περασμένη εκλογική αναμέτρηση και τελικά εκλεχθήκαμε.  Η διαφορά που έχει διαμορφωθεί  είναι στις 7 μονάδες και είναι αναστρέψιμη. Η εκτίμηση της παράταξης είναι ότι ο κόσμος θα μας επιβραβεύσει. Θα εκτιμήσει το έργο που έγινε σε όλα τα νησιά και θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε».

Ο κος Δρακουλόγκωνας ρωτήθηκε για το αν έπαιξε ρόλο ο κομματικός προσανατολισμός της κάθε παράταξης. Θεωρεί ότι δεν έπαιξε τόσο ρόλο, όσο η καταγωγή του κάθε υποψήφιου περιφερειάρχη καθώς  ο καθένας θέλει περιφερειάρχη από τον τόπο του. «Ο κόσμος πρέπει να διαλέξει αυτόν που θεωρεί ικανότερο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος μίλησε και για την έως τώρα πορεία της παράταξης και επισήμανε πως, η υπόσχεση που είχαν δώσει στον κόσμο πριν τέσσερα χρόνια ήταν ότι θα εργαστούν. Δεν νιώθει περήφανος για κάτι αλλά δεν ντρέπεται για κάτι  και είναι καλύτερο να μην ντρέπεσαι από το να είσαι περήφανος. Υπενθύμισε μάλιστα, αρκετά πράγματα τα οποία έκανε στην θητεία του. Μίλησε και για την γραφειοκρατία η οποία υπάρχει αλλά με πίεση – σε κάποιες περιπτώσεις – ξεπερνιέται.

Αναφέρθηκε στο σύστημα της απλής αναλογικής κάτι που οδηγεί σε συνεργασίες και ο κος Δρακουλόγνωνας, τόνισε πως ήταν πάντα υπέρ της απλής αναλογικής πολύ πριν τον «Κλεισθένη» και ήταν εν γνώσει του ότι οι συνεργασίες  είναι μονόδρομος.

Ήταν κουραστική η θητεία του, όμως ήταν εμπειρία ζωής και μάλιστα όμορφη τόνισε ο καλεσμένος και όπως είπε «Υπήρξαν όμως και στιγμές που απηύδησα, που εκνευρίστηκα αλλά ήταν κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος εργάζεται, σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος».

Τέλος, υπήρξε και παρέμβαση ακροατή, ο οποίος ανέφερε ότι ο κος Δρακουλόγκωνας είναι μια όαση για το νησί, είναι πολύ ικανός και κοντά στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.