ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Χθες 11/10 αρκετοί μαθητές , γονείς και εκπρόσωποι φορέων , ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τρέλλης, παρουσία του προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ έδωσαν δυναμικό παρών διαμαρτυρίας στην Δ/ση β’ βαθμιας εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά για τη συνεχιζόμενη απουσία καθηγητών στα σχολεία της Ιθάκης.

Στη συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες διαπιστώθηκαν διάφορα “ωραία” και “άσχημα” της διαδικασίας στελέχωσης των σχολείων και κυρίως η άμεση ανάγκη κάλυψης των υπολοίπων κενών προκειμένου επιτέλους το “ταλαιπωρημένο” σχολείο της Ιθάκης να λειτουργήσει.

Εννοείται ότι κανείς υπεύθυνος δεν δεσμεύτηκε με καταληκτική ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης του προβλήματος και όλα έμειναν στην καλή πρόθεση και στο (συνηθισμένο) απαραίτητο ευχολόγιο.

Τα παιδιά εκτιμώντας την κατάσταση φαίνεται να επιστρέφουν στα θρανία από Δευτέρα μετά από την πολυήμερη κατάληψη

και

Ο “καιρός θα δείξει” πότε ο οικονομολόγος κατεύθυνσης, οι 2 καθηγητές (μαθηματικός και φιλόλογος) ειδικής αγωγής και ο καθηγητής καλλιτεχνικών μαθημάτων (που δεν έχει ζητηθεί ) θα έρθουν στην Ιθάκη…

Ίδωμεν και περιμένουμε ανυπόμονοι και καθόλου εφησυχασμένοι !

Με την ευκαιρία

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική παρουσία και άψογη στάση τους στην κινητοποίηση, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο τους ΔΣ και στον Δημήτρη το Μαντζουρατο από την ΕΛΜΕΚΙ που παρευρέθηκαν και η παρουσία τους βοήθησε στο να ξεκαθαρίσουν αρκετά θολά σημεία της διαδικασίας προσλήψεων. Ένα ευχαριστώ στους γονείς για την γόνιμη παρουσία τους και στον κ. Λιάτο πλοιοκτήτη του καραβιού του Αστακού, που προσέφερε τη μεταφορά οχημάτων και επιβατών δωρεάν στην Κεφαλονιά , πολύτιμη βοήθεια στην χτεσινή κινητοποίηση.

Τέλος , μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, την ΤΕΤΑΡΤΗ τις 5:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Γενικού Λυκείου σε μια εφ όλης της ύλης ενημέρωση και ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ.

Θα το ξαναγράψω για να μην το ξεχάσετε!

ΜΑΣΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.