ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΙΘΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Το Επαγγελματικό Λύκειο Ιθάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα. Αικατερίνη Πίππου-Κολαΐτη για τη δωρεά της και τους  κκ. Γκούση Κωνσταντίνο,  Μαρκάτο Δημήτριο,  Τσιντήλα Σπυρίδωνα και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ-Κ.Ι. για την συμβολή τους για να λειτουργήσει το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης ως εξεταστικό κέντρο των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Το Επαγγελματικό Λύκειο Ιθάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα. Αικατερίνη Πίππου-Κολαΐτη για τη δωρεά μιας συσκευής ασύρματης επικοινωνίας VHF, μάρκας Standard, τύπου Horizon Explorer II, που ανήκε στον σύζυγό της, Πλοίαρχο Ε.Ν. που έφυγε από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος.

Η εν λόγω συσκευή θα χρησιμοποιηθεί στο Εργαστήριο Ναυτικών Μαθημάτων του σχολείου μας και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την εκμάθηση της ασύρματης επικοινωνίας, μιας διαδικασίας ιδιαίτερα χρήσιμης για τους Πλοιάρχους Εμπορικού Ναυτικού.

Αναμφίβολα η όποια προσφορά ιδιωτών είναι πάντα ευπρόσδεκτη από εμάς και την αποδεχόμαστε με ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη ανακούφιση, καθώς συμβάλλουν σημαντικά και έμπρακτα στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ιδιαίτερα στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που βιώνουμε και που σίγουρα πλήττουν και το χώρο της Εκπαίδευσης.

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας χειρονομία!

Ο Διευθυντής του  ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης, Καχρίλας Ορέστης                                              

Ο Σύλλογος Διδασκόντων  του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 1ου  ΕΠΑ.Λ. ΙΘΑΚΗΣ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την παρούσα επιστολή, και με το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ερχόμαστε να  ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων νήσων κ. Γκούση Κωνσταντίνο, το Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Μαρκάτο Δημήτριο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ενότητας Ιθάκης κ. Τσιντήλα Σπυρίδων και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ-Κ.Ι. για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκπλήρωση του αιτήματός μας να λειτουργήσει το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης ως εξεταστικό κέντρο των Πανελληνίων Εξετάσεων, γεγονός που διευκόλυνε την απρόσκοπτη συμμετοχή σε αυτές των τελειοφοίτων του σχολείου μας.

Κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη, η συμμετοχή των μαθητών μας στις εξετάσεις ήταν περιορισμένη, καθώς  ήταν υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών  και την ταλαιπωρία των ίδιων των μαθητών, που ήταν  αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν μόνοι τους μια διαδικασία ιδιαίτερα αγχωτική γι’ αυτούς, μακριά από τις οικογένειες τους και χωρίς την  ψυχολογική υποστήριξη των δικών τους ανθρώπων. Όλα αυτά αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,  ιδιαίτερα στους  οικονομικά χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Επίσης, η διεξαγωγή των εξετάσεων στην Ιθάκη, κάνει τους μαθητές μας να νιώθουν ισότιμοι με τους μαθητές  των υπολοίπων  ΕΠΑ.Λ. και κυρίως των ΓΕ.Λ. που τα Σχολεία τους λειτουργούσαν ανέκαθεν ως εξεταστικά κέντρα. Το τελευταίο είναι εξίσου σημαντικό για μας, καθώς  είναι σαφής η γενικότερη υποτίμηση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε με απόλυτη ικανοποίηση ότι οι εξετάσεις διενεργήθηκαν απρόσκοπτα και με καθολική σχεδόν συμμετοχή των μαθητών μας και ευελπιστούμε πλέον ότι θα έχουν καλές επιδόσεις και  θετικά αποτελέσματα.

Ο   Διευθυντής

Ορέστης Καχρίλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.