ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης «Η Πηνελόπη» όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μέρες Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, συναισθανόμενες εμείς οι γυναίκες της Ιθάκης τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, συγκεντρώσαμε και προσφέραμε 15 δέματα τροφίμων για να δώσουμε λίγη χαρά σε κάποιους από τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη της δικής μας συμπαράστασής.
Η προσπάθεια μας αυτή ενισχύθηκε και φέτος οικονομικά από την κ. Φραντζέσκα Βαλλάτου, την οποία και ευχαριστούμε δημόσια, η οποία, όπως κάθε χρόνο, δώρισε και φέτος στο Σύλλογο μας ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να διατεθεί για το σκοπό αυτό.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τις παρακάτω επιχειρήσεις του νησιού μας οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας για βοήθεια και μας προσέφεραν τρόφιμα και άλλα προϊόντα τα οποία μοιράσαμε σε συμπολίτες μας, και συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Σούπερ Μάρκετ «Κοντονιός» για την προσφορά κρεατικών ειδών, το Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» για την προσφορά τροφίμων και το Σούπερ Μάρκετ «Carrefour Μαρινόπουλος» για την προσφορά χαρτικών ειδών.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια θα κρατήσουν ζωντανή και υγιή την κοινωνία μας και ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης θα εξακολουθήσει να συνεισφέρει και να συμπαρίσταται εμπράκτως σε όσους χρήζουν της στήριξης μας.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους Θιακούς ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και δημιουργία.
για το Σύλλογο
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Σπυριδούλα Μπούα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.