ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Επαγγελματικό Λύκειο Ιθάκης θα ήθελε να εκφράσει και από αυτό το βήμα την ευγνωμοσύνη του και τις θερμές του ευχαριστίες προς το ‘’Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος’’ για την ευγενική του απόφαση να εντάξει το 1º ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης στο «Πρόγραμμα Υποστήριξης Σχολείων» για το σχολικό έτος 2014-2015 και να δωρίσει δεκατέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα πολυμηχάνημα και ένα βιντεοπροβολέα για τον εκσυγχρονισμό του Εργαστηρίου Πληροφορικής του σχολείου μας.

Η προσφορά του τεχνολογικού εξοπλισμού στο εργαστήριο πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης θα καλύψει τις ανάγκες του συνόλου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί μας, αφού το εργαστήριο πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ. εξυπηρετεί και τα άλλα δύο συστεγαζόμενα Σχολεία,  το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Ιθάκης. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός θα αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητες των σχολείων μας να προσφέρουν στους μαθητές τους την ψηφιακή παιδεία που είναι τόσο απαραίτητη στις μέρες μας, αλλά και να εκσυγχρονίσουν γενικότερα τις μεθόδους

διδασκαλίας τους. Παράλληλα, θα καλύψει πολυποίκιλες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αφού θα εξυπηρετήσει Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων αλλά και ποικίλους φορείς και συλλόγους του νησιού.

Προσφορές σαν αυτή του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου μας ανακουφίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη σιγουριά και δύναμη, σε μια εποχή γενικότερης κρίσης που αναπόφευκτα ποικιλοτρόπως πλήττει και το χώρο της Εκπαίδευσης  και σε ένα γενικότερο κλίμα υποβάθμισης και υποτίμησης  της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής του  ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης, Καχρίλας Ορέστης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων  του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.