ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ «ΘΙΑΚΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ

Αφιερωμένη στον Θιακούς ναυτικούς είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Αύγουστου & ώρα 21:00 στο εντευκτήριο «Θάλασσες», (πρώην Μαραμπού) από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ιθάκης.
Στην εκδήλωση – που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και που στόχος του Δήμου Ιθάκης είναι να καθιερωθεί ως θεσμός – θα γίνει αναφορά στην «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΘΩΝΟΣ Α. ΣΤΑΘΑΤΟΥ – ΙΘΑΚΗ 1907 -1914», και θα προλογίσει ο πρώην Δήμαρχος Ιθάκης Τηλέμαχος Καραβίας ενώ κύρια ομιλήτρια θα είναι η φιλόλογος Όλγα Παΐζη.
Στην ομιλία θα γίνει αναφορά στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ, ειδικότερα στον Όθωνα και την Αθηνά Σταθάτου, στις οικογένειες Θεοφιλάτου – Σταθάτου, στη Κοινωφελή Δραστηριότητα του Όθωνος Σταθάτου και στην Εμπορική και Ναυτική Σχολή, ενώ παράλληλα με την ομιλία θα προβάλλεται σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Στην αρχή της εκδήλωσης θα υπάρξουν χαιρετισμοί εκ μέρους του εκπροσώπου της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Νίκου Ραδίτσα, του Συλλόγου Ιθακησίων Ναυτικών, του Συλλόγου Γυναικών Ιθάκης, και του Λιμενάρχη Ιθάκης.

ΑΦΙΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.