ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Αγαπητοί Φίλοι

Για να γίνει μια συνεδρίαση Κατεπείγουσα πρέπει να συντρέχουν ορισμένοι λόγοι όπως πχ να χάνεται μια προθεσμία.

Το αίτημα της ΛΑ.ΣΥ κατατέθηκε εχθές και θα μπει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα την Τετάρτη.

Αυτά ως προς την ενημέρωση των πολιτών έτσι ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις..

Τώρα θέλω να πω δυό λόγια στη ΛΑ. ΣΥ ως προς την ανακοίνωση που κυκλοφορεί στα τοπικά μας site για το πρόσωπο μου.

1) Θεωρώ λάθος σας το ότι πρώτα έμαθε το αίτημα σας το Facebook και ύστερα η γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος. Δείχνει ποσό σέβεστε πρώτοι τους θεσμούς που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε.

2) Στα 6 χρόνια που υπηρετώ τον Δήμο Ιθάκης από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ουδέποτε στέρησα το λόγο από οποιονδήποτε πολίτη ποσό δε μάλλον από εκλεγμένη πολιτική παράταξη. Όποτε το σχόλιο σας περι αποκλεισμού της αντίθετης άποψης είναι το λιγότερο ατυχές και ανυπόστατο.

3) Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο Συμβούλιο παρουσία σας και μάλιστα η τελευταία φορά ήταν στην ψήφιση της Κυκλοφοριακής μελέτης Βαθέως όπου αναφέρετε ρητά από το μελετητή ότι δεν μπορεί να κλείσει η παραλιακή οδός αν δεν υπάρχει περιφερειακή οδός που να εξυπηρετεί την κίνηση και μάλιστα την ψηφίσατε ΟΜΟΦΩΝΑ!!!!!!

4) Τα περί ενός ανδρός αρχή που μου καταλογίζετε θα σας έλεγα ότι μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!!!!!!!

5) Τέλος πιστεύω ότι τόσο σοβαρά θέματα, πρέπει να μπαίνουν σε κανονικές συνεδριάσεις και όχι Κατεπείγουσες έτσι ώστε να μην αιφνιδιάζεται ο κόσμος και όλοι να μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους εμπεριστατωμένα και όχι εν θερμω.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά προτιμώ να σας τα πω στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου είναι και ο φυσικός χώρος τέτοιων συζητήσεων και όχι στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης

Στέφανος Φιαμπόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.