ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ.

Σήμερα δύο μέρες μετά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών για ανάδειξη ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία ,και με περισσότερη ψυχραιμία πιστεύω η Τ.Ο. Νέας δημοκρατίας ΙΘΑΚΗΣ αισθάνεται και αυτή με την σειρά της την ανάγκη να ζητήσει αφ΄ ενός συγνώμη από όλους τους φίλους και ψηφοφόρους Νεοδημοκράτες που αισθάνονται πληγωμένοι και απογοητευμένοι με την ανικανότητα κάποιων μεγαλοστελεχών  στην κεντρική διοίκηση, και αφ΄ ετέρου να τους βεβαιώσει ότι τέτοια φαινόμενα είναι αδύνατο να ξανασυμβούν.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και τον πόνο ψυχής του φίλου προέδρου της ΝΟΔΕ  Κεφαλονιάς Βαγγέλη Λουκέρη, αλλά τούτη την ώρα το μόνο που μας χρειάζεται είναι ψυχραιμία και ομοψυχία. Η κυβέρνηση γκρεμίζει σταδιακά την πατρίδα και ότι  αυτά τα χρόνια χτίστηκε με αγώνες και θυσίες. Σε λίγες μέρες θα ξαναγίνουν πιστεύω εσωκομματικές εκλογές και τότε οι Νεοδημοκράτες σοφά πράττοντας  πρέπει να διαλέξουν αρχηγό που δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Και τούτη την φορά δεν θα επιτρέψουμε σε σκοτεινά κυκλώματα να καθορίσουν πραξικοπηματικά τις επιλογές μας. Η μεγάλη Λαϊκή παράταξη έχει ευθύνη και χρέος να δικαιώσει τον τίτλο της. [Λαϊκή παράταξη Νέας δημοκρατίας].

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Α. Τ.Ο. Ν.Δ. ΙΘΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.