ΕΞΑΡΤΩΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;;;

Άκαρπη η χθεσινή σύσκεψη των ακτοπλοϊκών εταιριών της Kefalonian Lines και της Ionian Group, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Ναυτιλίας – σύμφωνα με πληροφορίες – και που πραγματοποιήθηκε ώστε να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη όσον αφορά τα δρομολόγια Κυλλήνη – Πόρος και να καταφέρει το Σ.Α.Σ. να πάρει την τελική του απόφαση.
Να θυμίσουμε ότι η εταιρία Kefalonian Lines θέτει ως προϋπόθεση για να ωρών μεταξύ των δρομολογίων των εταιριών στην γραμμή Πόρος – Κυλλήνη.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η μοναδική διαφορά που υπάρχει είναι στο πρωινό δρομολόγιο, με την Kefalonian Lines να προτείνει να ξεκινάει στις 5.45 π.μ. από Κυλλήνη (έτσι ώστε να αναχωρεί από Κεφαλονιά (Σάμη) για Πάτρα στις 8.30 π.μ. και η Ionian Group να ξεκινάει στις 10 π.μ. από Πόρο για Κυλλήνη) και την Ionian Group να αντιπροτείνει να ξεκινάει στις 4.45 π.μ.
Ας πρυτανεύσει η λογική και να βοηθήσει και το Υπουργείο Ναυτιλίας, ώστε να βρεθεί η λύση που θα δώσει και πάλι ζωή στην Ιθάκη και στη γείτονα Σάμη και να μην εξαρτάται η τύχη του νησιού μας από τα «καπρίτσια» της κάθε εφοπλιστικής εταιρείας… και όχι μόνο!!!
Αληθεύει ότι μπορεί να προκύψουν κάποιες επιδοτήσεις – αποζημιώσεις στις ναυτιλιακές εταιρείες λόγω των έργων της κατασκευής του Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος – μέχρι την ολοκλήρωση των έργων προαιρέσεων, τα οποία αφορούν υφιστάμενα οδικά τμήματα πχ λιμάνι Κυλλήνης…!!!!
Ακούγεται ότι ορίστηκε να γίνει νέα σύσκεψη για την Τρίτη το απόγευμα, πριν την οριστική απόφαση του Σ.Α.Σ την Τετάρτη το πρωί.

Τ.Κ

Φωτογραφία Γιώργου Δελλαπόρτα “Εν αναμονή του καραβιού στο Πίσω Αετό”
11796241_10206802360491175_7213792326295832728_n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.