ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ 0-5 ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ

Με το τρίποντο της νίκης αποχώρησαν, χθες το πρωί, οι Πρόννοι από την Ιθάκη, μιας και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, επικράτησαν εύκολα της τοπικής Προόδου με σκορ 5-0!

Με το νέο αυτό τρίποντο η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου ανάσανε βαθμολογικά, αφού παρέμεινε μεν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με την διαφορά ότι πλέον την κατέχει μόνη της.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το αρνητικό τους σερί και σε αυτή την διοργάνωση, φτάνοντας μετά από 5 αγώνες σε ισάριθμες ήττες και πλέον η κατάσταση δυσχεραίνει και αρχίζουν τα δύσκολα.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο Βαθύ, είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους καλύτερους να παίζουν όσο χρειάζεται για να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, σε μια δύσκολη έδρα.

Ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων, είχαν το έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, πέτυχαν πέντε τέρματα, και σίγουρα η νίκη τους, που είναι η 4η στη διοργάνωση, απόλυτα δίκαιη.

Τα γκολ

Οι Πρόννοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9’ θα προηγηθούν 0-1 με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής του Αποστολάτου, μετά από πάσα του Πολλάκη

Με τη συμπλήρωση 15’, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και το 0-2 με τον Ζαρνακούπη να βγαίνει απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα, μετά την κάθετη του Κόμητα και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το 0-2 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, θα πετύχει ακόμη τρία τέρματα.

Στο 76’ ο Πολλάκης, ύστερα από ωραία ενέργεια, μέσα στην περιοχή και αριστερά, θα βρει τον Σπαθή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ στην κίνηση θα πετύχει το 0-3 της ομάδας του.

Ο Πολλάκης στο 89’ θα ανοίξει λογαριασμό στο σκορ πετυχαίνοντας το 0-4, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Πάτερη.

Με τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90’, οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν το κερασάκι στην «τούρτα», αφού θα πετύχουν το 0-5 με μια απ’ ευθείας καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πολλάκη, εκτός περιοχής και λίγο αριστερά, που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Με τη σημερινή τους νίκη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη 4η θέση και εκμεταλλευόμενοι την ήττα των Φωκάτων από το Παλληξουριακό, έμειναν μόνοι τους σε αυτή.

Οι γηπεδούχοι, πλέον μετά από 5 ήττες σε 5 παιχνίδια, συνεχίζουν ουραγοί του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα το μέλλον τους στην Α’ κατηγορία κάθε άλλο παρά αισιόδοξο να γίνεται.

Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τις κες Μ. Μάστορα και Α. Δαμιανού.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης: (Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Γρίβας Ι., Σίτυ,  Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Γαλάτης, Πάτερης, Κασσιανός, Μπραχίμι, Κωστόπουλος (85’ Πίππος), Ηλιόπουλος.

Πρόννοι: (Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Δάρας, Ζαρνακούπης (75’ Σπαθής), Xhelaj, Κόμητας (60’ Μοντεσάντος), Κουρκουμέλης Σπ. (77’ Κουρκουμέλης Κ.), Αποστολάτος, Πολλάκης.

Αναρτήθηκε από sportsthea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.