ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Σε συνεργασία μέσω σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για τα υδατοδρόμια καλεί τους δημάρχους των Ιονίων και τους προέδρους των λιμενικών ταμείων ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, με σκοπό την ταχύτατη και αποτελεσματική δράση ώστε την επόμενη περίοδο να υπάρχουν αδειοδοτημένα και  κατασκευασμένα υδατοδρόμια σε όλα τα Ιόνια Νήσια.

Όπως λέει η Περιφέρεια σε κείμενό της «σύμφωνα με το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης η Π.Ι.Ν. θα διαθέσει τις υπηρεσίες και τους πόρους που απαιτούνται για ένα ταχύ και ποιοτικό αποτέλεσμα επ” ωφελεία της τοπικής ανάπτυξης και της εξυπηρέτησης  της κίνησης πολιτών και τουριστών.

Η ΠΙΝ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή έχοντας υπ” όψη την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για τα Ιόνια Νησιά η πύκνωση των συγκοινωνιακών μέσων τόσο μεταξύ των νησιών όσο και μεταξύ των Ιονίων Νήσων και των όμορων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της Αλβανίας και της Ιταλίας, τον ιδιαίτερο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην κατεύθυνση αυτή η χρήση των υδροπλάνων ενώ παράλληλα κατανοεί τις δυσκολίες που εμφανίζονται στην προσπάθεια δημιουργίας και αδειοδότησης των υδατοδρομίων , που είναι απαραίτητες  για την νόμιμη και ασφαλή κίνηση των υδροπλάνων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.