Η ΑΘΗΝΑ ΑΡΣΕΝΗ ΜΕ ΤΟ «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΝΙΤΣΑ

Ως μόνιμη κάτοικος της Ιθάκης και νέα μητέρα, ήρθα κοντά με τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μου και θα ήθελα να προσφέρω με τις εμπειρίες που έχω ότι καλύτερο μπορώ σε τομείς που ειδικεύομαι, όπως ο πολιτισμός και η παιδεία, τομείς που καθορίζουν την ποιότητα ζωής και το μέλλον των παιδιών του νησιού μας.

Ένας ακόμα λόγος που με ώθησε σε αυτή την απόφαση είναι τα ζητήματα της νέας γενιάς. Οι νέοι που αποφασίζουν να μείνουν στην Ιθάκη είναι σημαντικό να έχουν άμεση πρόσβαση στη γνώση, στην επαγγελματική κατάρτιση και στις εργασιακές ευκαιρίες δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας αξιοποιώντας την Οδυσσειακή μας κληρονομιά, που αποτελεί παγκόσμιο πολιτισμικό θησαυρό.

Θα είμαι, λοιπόν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Διονύση Στανίτσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βιογραφικό:

Η Αθηνά Αρσένη κατά την διάρκεια των μουσικών και θεατρικών σπουδών της στην Αγγλία γνώρισε την σύγχρονη τέχνη και την σχέση της με την εκπαίδευση που την ώθησαν στην διδασκαλία του θεάτρου μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και το θέατρο επινόησης σε σχολεία και κολέγια της Αθήνας. Το 2008 ίδρυσε την θεατρική εταιρία “Λωτοφάγοι” και από τότε διοργανώνει φεστιβάλ, παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια στην Αθήνα και την Ιθάκη για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Θεωρεί δύο από τα σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης εποχής τις διακρίσεις και την κοινωνική ανισότητα γι’ αυτό και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.