Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Τον τελευταίο μήνα ένας ολόκληρος πλανήτης βρίσκεται στο στόχαστρο με έναν ιό που αποτέλεσε και αποτελεί την φόρμουλα μιας εξεζητημένης και σκόπιμης τρομολαγνείας. Μια σπέκουλα με πολλά κενά και χίλια δυο συνταρακτικά και αναπάντητα ερωτήματα. Με το ψεύτικο και απατηλό άλλοθι της τρομολαγνείας αυτές τις θλιβερές μέρες της οργής και της ανθρώπινης εξαθλίωσης σε όλο το πλανήτη, πήγαν περίπατο οι μεγάλες έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, ξεχάστηκαν οι μεγάλες ιδέες και τα ουμανιστικά πρότυπα.

Έτσι παρατηρούμε τον άνθρωπο, αυτό το πλέον παράξενο και αντιφατικό πλάσμα του πλανήτη, αυτόν τον ακούραστο ιδαλγό της ουτοπίας, τον μεγάλο φουκαρά των εσωτέρων αντιθέσεων, τον προνομιούχο της δήθεν νοημοσύνης και της υπαρξιακής μοναξιάς, τον δύστυχο ταξιδευτή να μένει πραγματικά μόνος και απροστάτευτος. DIES IRAE!!!! Πράγματι μέρες οργής σε ένα κόσμο που μπορεί να μην ήταν τέλειος, ο καθένας όμως είχε τις ευκαιρίες του. Το μόνο που μας έμεινε τώρα είναι να συνειδητοποιήσουμε πως θα είναι η ζωή μας μετά την άρση των μέτρων. Ποιο ακραίο σενάριο μας περιμένει σε αυτό το δυστοπικό καφκικο περιβάλλον;;;;;; Είναι νωρίς ακόμη αλλά γρήγορα θα καταλάβουμε ότι όλοι μας και ο πλανήτης σίγουρα βρίσκεται στα όρια της οικονομικής καταστροφής.

 Ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, οι απολύσεις εκατοντάδες χιλιάδες και ο παραγωγικός ιστός της χώρας ήδη καταρρέει. Και είναι μόνο η αρχή. Ίσως να είναι η ώρα της επανεκκίνησης του πλανήτη κάτι που δεν έγινε το 2015 με άλλους όρους βέβαια τότε. Άλλωστε ιστορικά όταν η καταστροφή ήταν κοντά ο πλανήτης μηδένιζε και επανακινουσε με καινούριους όρους που η παγκόσμια πλουτοκρατία όριζε.

Βλέπεται τι γίνεται στα χρηματιστήρια. Τα γεράκια της πλουτοκρατίας ακονίζουν τα νύχια τους. Και όλα τα μικρά funds περιμένουν τα χτυπήματα των ανήθικων σε παγκόσμια κλίμακα κουρσάρων και αγωνιούν. Είναι όμως βέβαιο ότι θα μείνουν με την αγωνία. Το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο. Και εμείς οι ελεύθεροι πολιορκημένοι πρέπει να πάρουμε από τούδε άδεια για να ανασάνουμε. DIES IRAE!!!!Και ποιος ξέρει,,;;;;

Κάποιες φορές και από τα κόπρανα ανθίζουν λουλούδια!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.