Η ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ Η «ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ»

«Εκεί που μας χρωστούσανε.. μας πήραν και το βόδι»!

Η άρνηση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων να κατανείμει ολόκληρο το ποσόν από την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών του προηγούμενου εργολάβου (1,6 εκ. ευρώ περίπου) για έργα και δράσεις της ΙΘΑΚΗΣ, όπως πρότεινε η ΑΝΑΣΑ, και οι συνακόλουθες αντιδράσεις των πολιτών του νησιού, φαίνεται πως κάνουν τους τοπικούς εκπροσώπους της περιφερειακής πλειοψηφίας (που αυτάρεσκα αυτοαποκλήθηκε «η δυνατή ομάδα») να παραλογίζονται πολιτικά και να «ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα».

Ο ένας δικαιολογεί την απόφαση, μέρος μόνο των χρημάτων να επενδυθεί στην Ιθάκη.

Ο άλλος υπόσχεται παραδείσους στην Ιθάκη, προσπαθεί να μειώσει την δράση της Περιφερειακής Αρχής/ΑΝΑΣΑ, και ψεύδεται ισχυριζόμενος ότι η παράταξη μας δεν ψήφισε δήθεν τον συμβιβασμό με το ΤΜΕΔΕ.

Ο τρίτος κρύβεται για την ώρα πίσω από τα απαγορευτικά του απόπλου και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης.

Μήνυμα 1ο προς «δυνατή ομάδα»:

Η τετράχρονη δικαστική μάχη που έδωσε και κέρδισε η περιφερειακή αρχή/ΑΝΑΣΑ κατέστη αναγκαία για να διορθώσει τις πράξεις και παραλείψεις του ΣΎΜΜΑΧΟΥ σας κ. Σπύρου Σπύρου στο έργο του λιμανιού και στην αντιμετώπιση του εργολάβου. Είστε συνεπώς συνυπεύθυνοι, αφήστε τις μεγαλοστομίες και κάνετε αυτό που σας ζητεί και η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιθάκης: «όλα τα χρήματα στο νησί».

Μήνυμα 2ο προς «δυνατή ομάδα»:

Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη είστε πολιτική μειοψηφία. όσο πιο γρήγορα το αποδεχθείτε αυτό τόσο το καλύτερο για τα νησιά μας και τους συμπατριώτες μας.

02/01/2020

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.