Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Θερμή παράκληση, σταματήστε την!!!

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας – και πριν ακόμα τα επίσημα κυβερνητικά μέτρα – ο Δήμος Ιθάκης, το Κέντρο Υγείας και η Πολιτική Προστασία του Δήμου και το Επαρχείο Ιθάκης ενημερώνουν υπεύθυνα, πράττουν υπεύθυνα, δεν ψεύδονται, δεν σπέρνουν τον φόβο, δεν χαλαρώνουν όμως και την επιτήρηση και τα μέτρα προστασίας που είναι απαραίτητα να λαμβάνονται κατά τον ΕΟΔΥ. Με αφορμή το πρώτο θετικό τεστ στον Covid-19 πάνω στο νησί μας έχει ξεσπάσει μια θύελλα ανυπόστατων πληροφοριών και παιγνιδιών τρομολαγνείας.

Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, αντιθέτως, αποδυναμώνει την αισιοδοξία και την φυσική δύναμη της κοινωνίας και αποσταθεροποιεί την πίστη των συμπολιτών μας στους θεσμούς που τους υπηρετούν και στέκονται φρουροί δίπλα στον κάθε κάτοικο και τον κάθε επισκέπτη μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι ολόκληρη η Πολιτική Προστασία, αλλά και ολόκληρη η υγειονομική/επιστημονική κοινότητα του νησιού της Ιθάκης είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και πράττει κάθε μέρα, κάθε λεπτό τα προβλεπόμενα – και περισσότερα. Σταματήστε να σπέρνετε πανικό στην κοινωνία μας, γιατί όποιος σπέρνει αέρες θερίζει θύελλες.

Διονύσης Γερ. Στανίτσας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.