Η ΠΟΠΗ ΛΥΚΟΥΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, για να γνωρίσετε από κοντά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, που αποτελείται από εμένα, τον Σ. Σαβαόγλου, και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας το ΜΠΑΜΠΗ το ΛΥΚΟΥΔΗ.

Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω ΤΟ ΚΟΜΜΑ, τον ΒΑΓΓ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, αλλά και τον ΜΠΑΜΠΗ ΛΥΚΟΥΔΗ, που εγκάρδια μου προτείνανε ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μονοεδρικής μας, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.

Μπορεί να μη με γνωρίζετε, αλλά έχοντας ζήσει για χρόνια στην Αθήνα, λόγω εργασίας μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντιλαμβάνομαι ότι η μισή καρδιά σας είναι στην Ιθάκη, στο ΘΙΑΚΙ μας, και ανεξάρτητα από το πόσο συχνά πηγαίνετε, θέλετε. θέλουμε  όλοι διακαώς να προοδεύει και να έχει την θέση που του αξίζει.

Δέχτηκα λοιπόν χωρίς να το σκεφθώ διότι τόσο το πρόσωπο του Βαγγέλη του Μειμαράκη όσο και το ποιόν του Μπάμπη του Λυκούδη, δεν μου άφησαν καμιά αμφιβολία.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Δοκιμάσαμε και το ΣΥΡΙΖΑ και τι είδαμε? κοντέψαμε να χάσουμε τις ζωές μας, το τόπο μας. Μας κλέψανε την ελπίδα και την σταθερότητα πού είχε αρχίσει να.. πραγματοποιείται στην οικονομία.  Μας ρίξανε στην κατάθλιψη ,οι ιδιοι το λένε.. και γίναμε το περίγελο ολόκληρης της Ευρώπης..

Δεν πρέπει να πισωγυρίσουμε σε επιλογές ομιχλώδεις.

Ο δρόμος πια ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος και επειδή θα είναι δύσκολος ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ανθρώπους που έχουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, αλλά και ανθρώπους που έχουν την στιβαρότητα και το εκτόπισμα, να ανταπεξέλθουν στις συναντήσεις με τους ξένους.

Ο Βαγγέλης ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ τα έχει όλα αυτά και επειδή τον γνωρίζω προσωπικά ΣΑΣ ΛΕΩ ότι οι επιλογές των προσώπων του,και μία από αυτές είναι και του Μπάμπη του Λυκούδη, έχουν ΣΤΙΒΑΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Πιστεύω σε αυτή την επιλογή και τη στηρίζω με σθένος, ΑΛΛΑ με το ίδιο σθένος στηρίζω την ΙΘΑΚΗ και τους ΘΙΑΚΟΥΣ …….. Μπάμπη με ακούς…… που αντιμετωπίζουν  τα χειρότερα προβλήματα, με κορυφαίο το πρόβλημα της απομόνωσης ,αλλά και πρακτικά προβλήματα επειδή έχουμε την τύχη ή την ατυχία να ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ  ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ένα ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΟΝΟΜΑ  που είναι  η Ιθάκη και που τα τελευταία χρόνια είναι ξεχασμένη από όλους.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ  και να ΠΑΛΕΥΩ για τα μεγάλα προβλήματα της Ιθάκης.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ότι η Ιθάκη ανασαίνει μέσα από την ακτοπλοϊκή γραμμή ΠΑΤΡΑ –ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ότι πρέπει επιτέλους να αποπερατωθεί το λιμάνι του ΠΙΣΩ ΑΕΤΟΥ.

ΣΤΗΡΙΖΩ τον Μπάμπη το Λυκούδη, που έχει αποδείξει ότι είναι ΑΞΙΟΣ, ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,ΙΚΑΝΟΣ και ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ και στα κοινά.

 

Την Κυριακή ψηφίζουμε, την ΝΔ του Βαγγελη Μειμαράκη. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον Μπάμπη Λυκούδη… δεν ψηφίζουμε με θυμό… ψηφίζουμε με ΤΗ  ΛΟΓΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.