ΙΟΝΙΑΝ GROUP FERRIES: ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ !

Με δελτίο τύπου η εταιρία ανακοινώνει τη συνέχιση των δρομολογίων σε ετήσια βάση!

 √  Στην εμπιστοσύνη των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων, θα ανταποκριθούμε με ετήσια, πολλαπλά, πυκνά και μόνιμα δρομολόγια, με γνώμονα τα υψηλότερα στάνταρ συνέπειας και εξυπηρέτησης.

«Η IONIAN GROUP καθώς και ο διεθνής καταξιωμένος όμιλος που την απαρτίζει, ανταποκρινόμενοι στην έμπρακτη αποδοχή και αγάπη των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων, ΔΗΛΩΝΕΙ κατηγορηματικά ότι η επιχειρηματική καταξίωσή της σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της διέπεται από τους απαράκλητους κανόνες:

  • Αναβάθμιση των πλοίων της στις περιοχές που δραστηριοποιείται
  • Υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών
  • Απόλυτη συνέπεια στο επιβατικό κοινό που την εμπιστεύεται

√ Στην εμπιστοσύνη των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων, θα ανταποκριθούμε με ετήσια, πολλαπλά, πυκνά και μόνιμα δρομολόγια, με γνώμονα τα υψηλότερα στάνταρ συνέπειας και εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ανάπτυξη των νησιών της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με διαφημιστική προβολή και προώθηση των  νησιών μας έτσι ώστε να καταστούν στη συνείδηση του υποψήφιου τουριστικού κοινού εφάμιλλα με τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου.

Τέλος, αναφορικά με τα δρομολόγια και τη διάρκειά τους, η IONIAN GROUP έχει δηλώσει τη θέση της εγγράφως με την επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 22 Ιουλίου του τρέχοντος έτους».

IONIAN GROUP FERRIES