ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΠ. ΣΠΥΡΟΥ: Η «ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και συνεργάτες του,  κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Κέρκυρας τον πλήρη συνδυασμό του για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της 26ης  Μαϊου 2019.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σπύρου αμέσως μετά ανέφερε τα εξής:

«Καταθέσαμε σήμερα έναν νικηφόρο συνδυασμό. Η προσπάθεια την οποία κάναμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα βασίστηκε στο βαθύ αίσθημα αγάπης για τον τόπο μας και στην δύναμη που αντλήσαμε από την ίδια την κοινωνία, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντήσαμε. Τίποτε δεν μπόρεσε να μας κάμψει. Ενώσαμε ανθρώπους με θέληση για συνεργασία, μη καθοδηγούμενους, χωρίς παρωπίδες, που θέλουν και έχουν κάθε δικαίωμα να προσφέρουν.

Ο στόχος τον οποίο εξ αρχής είχαμε θέσει, να συσπειρώσουμε δηλαδή στον συνδυασμό μας δυνάμεις και ανθρώπους με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και συγχρόνως να εντάξουμε στην όλη διαδικασία και δεκάδες νέους, καταξιωμένους στην προσωπική τους ζωή και δράση, επετεύχθη. Πιστεύω ότι με αυτό τον συνδυασμό, θα δώσουμε την δυνατότητα για επανεκκίνηση όλων εκείνων των παρεμβάσεων που θα δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων. Στόχος μας είναι να βγάλουμε από το τέλμα τα νησιά μας και να γίνει πράξη η ανάπτυξη και ευημερία τους.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την κοπιώδη προσπάθεια την οποία κάνουν, ευχαριστώ και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για την αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Υπάρχουν αρκετοί φίλοι που επιθυμούσαν να ενταχθούν στον συνδυασμό μας ως υποψήφιοι και αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του προβλεπόμενου από τον νόμο μέγιστου αριθμού υποψηφίων. Όμως, παραμένουν κοντά μας και μας στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Σε αυτούς νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου.

Εύχομαι να έχουμε έναν καλό αγώνα μέχρι τις εκλογές, με πολιτικό πολιτισμό, στον οποίο θα επικρατήσουν αλήθειες και όχι  συσκότιση δεδομένων και γενικολογίες. Πιστεύουμε ότι οι πολίτες έχουν αντίληψη. Εξάλλου, αυτοί είναι εκείνοι που θα μας κρίνουν για την πορεία και τις προτάσεις μας. Τους ευχαριστώ και αυτούς για την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου αλλά και την αποδοχή που δείχνουν στο σύνολο των μελών του συνδυασμού μας.»

ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΘΑΚΗΣ

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΓΡΟΥΖΗ ΤΖΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΛΟΥΚΕΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΜΙΧΕΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΑΓΓΕΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.