ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ Ο Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Κατατέθηκε πλήρης σε όλα τα νησιά ο συνδυασμός του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 26ης Μαΐου. Στο Πρωτοδικείο τον κ. Γαλιατσάτο συνόδευσαν περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού του.

Ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας τον πλήρη φάκελο του συνδυασμού του, συνοδευόμενος από υποψηφίους και συνεργάτες του.

Η ΑΝΑΣΑ έχει την τιμή να διαθέτει στα ψηφοδέλτιά της καταξιωμένα στελέχη στην αυτοδιοίκηση, στην πολιτική και στους κοινωνικούς αγώνες, τον επαγγελματικό στίβο, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, στελέχη που έχουν δώσει τη μάχη ξανά με την ΑΝΑΣΑ και στελέχη που εκτίμησαν την παρουσία και το έργο μας και είναι μαζί μας στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος στις δηλώσεις του υπενθύμισε ότι η ΑΝΑΣΑ δεν αποτέλεσε και δεν αποτελεί μια ευκαιριακή σύμπραξη, που συγκροτείται δύο μήνες πριν τις εκλογές και διαλύεται λίγες ημέρες μετά. “Είμαστε εδώ για 3η συνεχόμενη αυτοδιοικητική θητεία, παρόντες και παρούσες στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση των Ιονίων Νήσων, μαχόμενοι μαζί με τους πολίτες στα νησιά μας, γνώστες των προβλημάτων του τόπου μας, έτοιμοι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά”, δήλωσε και συνέχισε: “Το 2014 μεσούσης της κρίσης παραλάβαμε μια περιφέρεια αναξιόπιστη, αναποτελεσματική και υποτονική, με θλιβερές αποδόσεις στα οικονομικά στοιχεία, την απορρόφηση κονδυλίων, τη διεθνή θέση μας. Με σκληρή δουλειά και σχέδιο μετατρέψαμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε μια διεθνώς αναγνωρίσιμη περιφέρεια, με αξιόπιστες συνεργασίες και πολιτικές εξόχως φιλολαϊκές, με λόγο και ρόλο στην Ελλάδα και το εξωτερικό”.

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος υπογράμμισε επίσης ότι οι πολιτικές που ασκήθηκαν από την παρούσα περιφερειακή αρχή είναι πολιτικές υπεράσπισης της κοινόχρηστης περιουσίας, υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, με κατεύθυνση την εκμετάλλευση των πόρων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς και της προώθησης της κοινωνικής συνοχής. “Υπηρετήσαμε πιστά τις έννοιες της διαφάνειας, της σοβαρότητας και της ευθύνης. Στηριζόμενοι σε δύο πυλώνες, την συλλογικότητα και τη δημόσια διαφανή αναφορά, λογοδοτούμε στο λαό των Ιονίων Νήσων, με 4 ετήσιους απολογισμούς. Πήραμε ΑΝΑΣΑ στο Ιόνιο και συνεχίζουμε. Με ένα συνδυασμό ανανεωμένο κατά τα 2/3, έμπειρους αυτοδιοικητικούς και νέους με όρεξη για δουλειά, στελέχη όλα καταξιωμένα και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Γιατί εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του λαού και με τη βοήθειά του θα συνεχίσουμε τη θετική πορεία μας για το μέλλον που σχεδιάζουμε για τα νησιά μας: για να γίνουν τα Ιόνια νησιά ελκυστικός προορισμός και βιώσιμος τόπος”, δήλωσε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

(ΑΝ.Α.Σ.Α) ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Γαλιατσάτος Θεόδωρος του Αποστόλου (Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ιθάκης

Κουβαρά Ιωάννα του Αγγέλου

Τσιντήλας Σπυρίδων του Χρυσοστόμου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κεφαλληνίας

Ατσάρος Άγγελος του Σπυρογεράσιμου

Βασιλάτος Παναγής (Τάκης) του Κωνσταντίνου

Γαλιατσάτος Σπυρίδων του Μιχαήλ–Σωτηρίου

Δρακουλόγκωνας Παναγής του Βασιλείου

Θεοδωρακάτου Γερασιμούλα του Παναγή

Μπάμπη Λουλιέτα του Θωμά

Νεόφυτος Παναγής του Σπυρίδωνος

Παπαχρήστου–Ματιάτου Αικατερίνη (Κάκια) του Διονυσίου

Πεφάνη Σουσάννα του Αγγέλου

Ποταμιάνος–Παγώνης Σπυρίδων του Νικολάου

Σταμούλης Κυριάκος του Αναστασίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.