ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΤΡΑ: ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Λιγότερο άγχος για να φτάσεις στην πολυπόθητη Ιθάκη σου

Ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου θα δοθεί μέσα σε ελάχιστες μέρες στην κυκλοφορία, ενώ άλλα δυο τούνελ θα “ανοίξουν” για τα αυτοκίνητα πριν τις 15 Αυγούστου.

Ανάσα θα πάρουν εκατοντάδες χιλιάδες οδηγοί που κινούνται στον άξονα Κορίνθου – Πατρών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θα δοθούν στην κυκλοφορία 20 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου με 7 άνω διαβάσεις, 19 κάτω διαβάσεις, 7 γέφυρες και 3 κόμβους.

Πρόκειται για το τμήμα Κόρινθος – Κιάτο που θα δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι το τέλος του Ιουλίου, ενώ τα καλά νέα για τους οδηγούς δεν σταματούν εδώ.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι δύο σήραγγες Δερβενίου.

Στο τμήμα Κόρινθος – Κιάτο το μόνο που απομένει είναι οι διαγραμμίσεις. Στο τμήμα έχουν ήδη τοποθετηθεί οι γνωστές σημάνσεις των αυτοκινητοδρόμων ταχείας κυκλοφορίας, που ενημερώνουν για τις επόμενες εξόδους και την κατεύθυνση. Η προσωρινή ταλαιπωρία με έκτακτες ρυθμίσεις για τους οδηγούς που κινούνται στο τμήμα Κορίνθου – Πατρών, είναι σε ισχύ έως και τα μέσα της εβδομάδας αφορούν εργασίες κατασκευής της αντιολισθηρής στρώσης του ασφαλτοτάπητα των δύο κλάδων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και μια επιπλέον ενδιάμεση λωρίδα που θα διατίθεται στην κατεύθυνση αιχμής, είτε από τον βόρειο είτε από το νότιο κλάδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.