ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΘΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και στο Δήμο Ιθάκης  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά, όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας με κάθε τρόπο και ξεπέρασαν εκβιαστικά διλλήματα, πόλωση και ψυχολογική πίεση.

            Καλούμε όλους όσους στήριξαν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής, να στηρίξουν αυτή τους την επιλογή, να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη λογική του μικρότερου κακού με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη των περιφερειακών εκλογών με λευκό ή άκυρο. Ο εκλογικός νόμος με τους δεύτερους γύρους νοθεύει την επιλογή του λαού και προσπαθεί να ξαναφέρει στα μέτρα του το όποιο βήμα χειραφέτησης έγινε,  για αυτό εμείς σταθερά ζητάμε την κατάργησή του.

 Δηλώνουμε στους εκπρόσωπους του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους. Είναι αδιανόητο να μας ζητάνε να στηρίξουμε συνδυασμούς και πολιτικές που ήδη καταδικάσαμε στις 26 Μάη. Λευκή επιταγή δε δίνουμε σε κανέναν!

            Συνεχίζουμε αποφασιστικά για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Να αξιοποιήσουμε και αυτό το όπλο ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανάκτηση απωλειών, της ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών!

Ιθάκη, 30/5/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.