Ο ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΞΙΝΟ

Με μια όμορφη εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 15ης Ιούλιου  στον δημοτικό κινηματογράφο ο Δήμος Ιθάκης τίμησε τον Ιθακήσιο ακαδημαϊκό  γιατρό Γιώργο Παξινό.Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Δώρα Χρυσικού και συνέχισαν οι: Δώρα Καχρίλα και ο Αλέξανδρος Ταφλαμπάς οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στην προσφορά στην ιατρική έρευνα και επιστήμη  του Γιώργου Παξινού.

Από την πλευρά του ο γιατρός προσπάθησε να παρουσιάσει με απλό και γλαφυρό τρόπο θέματα που «άπτονται» της επιστήμης του.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης  αναφερόμενος Γιώργο Παξινό μεταξύ άλλων είπε : «Θα πω μόνο πως είναι και για την Ιθάκη ιδιαίτερη τιμή, ότι ο Γιώργος μένει σ’ αυτή πιστός και εραστής αιώνιος, αγνοώντας λες τις σειρήνες της παγκόσμιας αναγνώρισης που από τα ψηλότερα βάθρα της επιστήμης που ο ίδιος στάθηκε, τον προσκαλούν.» Στη συνέχεια του παρέδωσε τιμητική πλακέτα.

Την εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια του ο Γιάννης Χαρούλης,  ο οποίος ταξίδεψε στην Ιθάκη προς τιμή του γιατρού.

Όλοι οι Θιακοί είμαστε περήφανοι για τον συμπατριώτη μας και πιο πολύ σήμερα και σίγουρα όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση σκέφτηκαν: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Πηγή http://northithaca.blogspot.gr

DSCN3317 DSCN3315 DSCN3312 DSCN3309 DSCN3297DSCN3284DSCN3306 DSCN3307 DSCN3291DSCN3331

DSCN3326


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.