Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Ναι ας πιάνεται όμως από τα δικά του όχι από του διπλανού του ούτε να προσπαθεί να βουλιάξει και το βαρκάκι του κάποτε συγχωριανού του που ίσα ίσα πλέει. Δύσκολες μέρες αβεβαιότητα φόβος έλλειψη σιγουριάς ναι ανευθυνότητα αδιαφορία κακοπιστία και ανυπακοή όχι.

Ο ρόλος του νομοθέτη σταματάει με την παρουσίαση του νόμου. Ο ρόλος του κυβερνώντος ξεκινά την αμέσως επόμενη στιγμή για την εφαρμογή του. Η πολιτεία έδωσε στον κυβερνήτη εργαλεία που θα τον βοηθήσουν σε αυτό το έργο, ας τα χρησιμοποιήσει. Αυτό που έλειψε στην Ελλάδα είναι η αδυναμία της κυβέρνησης (δεν με ενδιαφέρει που ανήκει)να εφαρμόσει το νόμο. Θα έπρεπε αυτό το κρίσιμο Σαββατοκύριακο να μην υπάρχουν αυτοκίνητα προς τόπους αναψυχής αλλά μόνο μεταφορές υγείας εμπορευμάτων που χρειάζονται άμεση μετακίνηση λόγω επιδείνωσης, καταψυγμένα φρέσκα κλπ. και ιατρικού υλικού.

Τα διόδια γεμάτα από οχήματα αναψυχής μα ήταν τόσο δύσκολο να βάλουν εκεί δύο τρία περιπολικά εφοδιασμένα με κλούβες και αρκετά μπλοκ για πρόστιμα. Εγώ μένω Ιταλία εδώ και λίγο καιρό είχα αποφασίσει να έρθω στην Ελλάδα όπως κάνω συχνά. Δεν το έκανα αποφάσισα να μείνω εδώ, που; Στο Βένετο μου φαινόταν άσχημο να μπολιάσω τους φίλους και γνωστούς με τον ιό. Δηλαδή πιάστηκα από τα μαλλιά μου τα δικά μου όμως. Ο ιός είναι σκληρό καρύδι δεν πεθαίνει εύκολα και έξω από το ανθρώπινο σώμα. Δυναμώνει στο υγρό φρέσκο (κρύο) περιβάλλον η δε εκκόλαψη του σε αυτό γίνεται μέσα σε τρεις μέχρι δέκα πέντε ημέρες. Αποδυναμώνει στα ξηρά ποιο ζεστά κλίματα εκεί όμως η εκκόλαψη ανεβαίνει μέχρι και ένα μήνα. Δηλαδή εμείς μπορούμε να έχουμε κρούσματα τα οποία να μην παρουσιάζουν συμπτώματα σοβαρά και προσδιοριστικά για περίπου ένα μήνα. Αυτοί όμως που δεν φαίνεται να νοσούν μπορούν κάλλιστα να μεταφέρουν την αρρώστια.

Όταν χρησιμοποιείται ένα προϊόν για απολύμανση οικιακού η εξωτερικού χώρου δεν χρειάζεται να ξεπλένετε με νερό όσο περισσότερο μένει στο πάτωμα στο δρόμο στον κήπο στα χέρια μας τόσο το καλύτερο. Μην ανταλλάσσεται φιλιά χειραψίες κλπ. Ο ιός μεταφέρεται κατά εξοχήν με σωματικά υγρά δάκρυ και σάλιο κατά εξοχήν. Αποδυναμώνεται έξω από το ανθρώπινο σώμα παραμένει όμως επικίνδυνος. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη δεν ξέρω από που πώς και γιατί ήρθε αλλά ήρθε είναι γεγονός. Εδώ στην Λομπαρδια δεν μπορεί από σήμερα ούτε να μπεις ούτε να βγει κανείς αν όχι με αστυνομική συνοδεία και αυτό ισχύει για οτιδήποτε κινείται στο δρόμο η σε μονοπάτια.. Αυτός είναι ο νόμος η εφαρμογή του θα γίνει από τα πολιτικά όργανα της τάξης με τη βοήθεια και μονάδων του στρατού. Δεν πρόκειται για στρατιωτικό νόμο ΑΚΟΜΗ. Τέλος θα πρέπει να μείνουμε λίγο πιστοί στο να μένουμε στο σπίτι και λίγο μακριά και από τους ίδιους τους οικείους μας. Αν είμαστε πολυμελή οικογένεια ας ξεχωρίσουμε τους πιο ηλικιωμένους ίσως σε άλλο δωμάτιο για να τους προστατεύσουμε. Αυτά ήθελα να σας πω προσέχετε προσέχετε.

Δεν είναι δύσκολο αρκεί να μην σκεφτόμαστε εγωιστικά. Πολλοί ίσως πουν μα θα μου πουν τι θα κάνω με τον εαυτό μου, όχι δεν είναι ακριβώς έτσι τώρα οι πράξεις μας οι απλές πράξεις μας αφορούν τον κοντινό μας όχι για μικροπράγματα αλλά για ζωή η θάνατο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.