Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης οφείλει να ευχαριστήσει θερμά, για άλλη μία φορά, την χορηγό και επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας κ. Φραντζέσκα Βαλλάτου, για την σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει, χωρίς την οποία δεν θα είμαστε σε θέση να βοηθάμε τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.

Επίσης οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση των αδελφών Αργύρη και Σπύρου Βλασσόπουλου και στο Σούπερ Μάρκετ «Κοντονιός» για τη μεγάλη βοήθεια που κάθε φορά με αγάπη μας προσφέρουν.

Ευχαριστούμε ακόμη τα Σούπερ Μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος και ΑΒ Βασιλόπουλος για την δική τους προσφορά με προϊόντα των επιχειρήσεων τους καθώς και τα οπωροπωλεία Πανταζή  και Νουτσάτου για την προσφορά φρούτων και το φούρνο ¨Σπαθής¨ για την προσφορά των τσουρεκιών.

Ο Σύλλογος μας, παρά τις μικρές οικονομικές του δυνατότητες, βρίσκεται αρωγός όπου του ζητείται και κρίνει πως η βοήθεια του είναι αναγκαία και απαραίτητη. Φέτος με την βοήθεια των ανωτέρω καταφέραμε και φτιάξαμε δέκα πέντε πλούσια δέματα για οικογένειες που στερούνται της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όχι μόνο κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα αλλά καθ΄όλη την διάρκεια του έτους.

Εμείς οι γυναίκες της Ιθάκης δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε με τα πενιχρά μας μέσα και να συμπαραστεκόμαστε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με όσες δυνάμεις έχουμε σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που χρήζουν της βοήθειας μας, προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη και δίνοντας κουράγιο,  δύναμη και ελπίδα.

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την δραστηριότητα του Συλλόγου μας μπορεί να καταθέσει την δωρεά του στον υπ’ αριθμόν 658002002000289 λογαριασμό του Συλλόγου που τηρείται στην ALPHA BANK.-

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

για το Σύλλογο Γυναικών Ιθάκης ¨Η Πηνελόπη¨

Η Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Κ. ΜΠΟΥΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.