ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων ο νέος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος μετέβηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας όπου εκεί πλαισιωμένος από τος συνυποψηφίους του Βικτώρια Αλεξανδράτου και Γιώργο Κοκκόλη προέβηκε σε δηλώσεις.

Ο κ. Καππάτος μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά ότι σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τη χώρα και μια μεγάλη ημέρα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και του έδωσε τη νίκη ενώ δήλωσε βουλευτής όλων των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων.

Πρώτο τη του μέριμνα ως Βουλευτής θα είναι να βρεθεί άμεση λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγεία στο Νομό μας με τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που δυσχεραίνουν την παροχή σωστής νοσηλείας και φροντίδας στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού μας.

Παναγής Καππάτος – Δικηγόρος 
Γεννήθηκε στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας στις 15 Ιουνίου 1963. Γιος του Σπύρου Καππάτου, Δικηγόρου Κεφαλληνίας επί 56 έτη και Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας επί 18 έτη και της Καίτης Καππάτου Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Αργοστολίου επί τρεις συνεχείς τετραετίες τη δεκαετία του 1970 και 1980. 
Μεγάλωσε, μαθήτευσε και δραστηριοποιείται στο Αργοστόλι. Είναι παντρεμένος με την Ευτέρπη Κεκάτου παιδαγωγό, και έχει αποκτήσει δύο θυγατέρες την Αικατερίνη 22 ετών και την Υακίνθη 20 ετών φοιτήτριες Νομικής Σχολής Αθηνών.

Αποφοίτησε το 1987 από την Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το έτος 1989 εργάζεται ως Δικηγόρος και από το 1998 διατηρεί την ιδιότητα του Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω.

Από το 2017 είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής. 
Από το 2008 έως το 2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας. 
Κατά το παρελθόν διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αργοστολίου καθώς και Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. 
Είναι συνεργαζόμενος Δικηγόρος από το έτος 1993 μέχρι και σήμερα για τον Νομό Κεφαλληνίας με την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.