ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΑ

Πανηγυρικός ο τερματισμός της θαλάσσιας πλεύσης που αρκίνησε τσι επτά Νοεμβρίου από την Σάμο του Λεβάντε στο Αιγαίο και τερμάτισε σήμερα 29 Νοεμβρίου 2019 στη Σάμο τση Κεφαλονιάς!

Η πλεύση έγινε για φιλανθρωπικούς λόγους και τοποθετήθηκαν τρισινολόγοι (κουμπαράδες) σε διάφορα πόστα για να μαζευτεί κάποιο ποσό για τις ανάγκες των υγειονομικών υπηρεσιών των νησιών μας.

Η σύλληψη της ιδέας οφείλεται στην νέα γενιά των Επτανησίων -που με χαρά είδαμε ότι φέρουν την Επτανησιακή κουλτούρα και σπιρτόζο πνεύμα- δηλαδή με τον Κεφαλονίτη Γιώργο Ποταμιάνο και με τον Θιακό Γιώργο Λίλα! Λόγω τραυματισμού του Γ. Ποταμιάνου την πλεύση συνέχισε και φινίρισε ο Γιώργος Λίλας.

Η Levante Ferries συνέδραμε ως χορηγός την τολμηρή και για ευγενείς σκοπούς πλεύση. Έτσι ο ευπαίδευτος Ζαντιώτης Πρόεδρος κ. Γιώργος Θεοδόσης, που τον εκπροσώπησε ο κ. Γιαννης Πυλαρινός, μαζί με τον καπιτάνιο Δ. Μπαράκο και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» ετοίμασαν προς τιμήν των δυο θαλασσοπόρων δεξίωση μέσα στο πλοίο.

Εξαιρετικά τα πιτιτέλια,κόντιτα/ γλυκά και πιοτά, σε υψηλό επίπεδο η εξυπηρέτηση από το πλήρωμα και πεντακάθαρος ο χώρος.

Στην υποδοχή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Σάμης κ. Γερ. Ποδαράς εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Σάμης κ.Μάκη Μονιά και ο οποίος παρέδωσε αναμνηστικό νόμισμα στον Γ.Λίλα με την μορφή της Θεάς Αθηνάς και ο καπιτάνιος ένα μποκέ με φιόρα, ο πρόεδρος της τουριστικής Επιτροπής Ιθάκης Δ.Σ. κ. Κ. Καραβίας, ο καπετάνιος θαλασσίου ταξί κ. Σωτήρης Τριτσαρώλης, ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Μέντωρ» Ιθάκης κ. Μιχ. Λιβάνης, ο κ. Σπ. Σταματελάτος πρόεδρος της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο κ. Χαρ. Αρταβάνης επιχειρηματίας Σάμης, ο κ. Ανδρ. Σπετσέρης Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ και Λιμενάρχης Σάμης και βέβαια η κυρία Ελένη Χιόνη από το Kefalloniapress που κάλυψε την εκδήλωση.

ΤΑΚΗΣ ΤΟΚΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.