ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΗ ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ

Η επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας ΙΘΑΚΗΣ-ΣΑΜΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ πρέπει να είναι άμεση αξιοποιώντας την προσφορά πού έχει κατατεθεί, για τους παρακάτω λόγους.

1.Θα ενεργοποιήσει μια εγκαταλελειμμένη γραμμή που άφησε ένα τεράστιο κενό επικοινωνίας της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και της ΙΘΑΚΗΣ με την ΠΑΤΡΑ.

2.Θα βοηθήσει την χειμαζόμενη τουριστική περίοδο με το άνοιγμα μιας παραπάνω πύλης εισόδου στα νησιά μας από ένα μεγάλο αστικό κέντρο και συγκοινωνιακό κόμβο όπως η ΠΑΤΡΑ.

3.Θα απομονοπωλήσει την σύνδεση των νησιών μας με την Κυλλήνη και θα εμπλέξει περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρίες στην ακτοπλο`ι`ική δραστηριότητα του χώρου μας.

4.Είναι καθολική και άμεση απαίτηση των κατοίκων της Βόρειας της Δυτικής ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και της ΙΘΑΚΗΣ για να ελαφρυνθούν από τις επιπτώσεις των καθυστερήσεων της αποκαταστάσης του οδικού δικτύου από τους σεισμούς.

5.Θα είναι μια άμεση απάντηση στα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που προσπαθούν να ελέγξουν ασφυκτικά την οικονομική δραστηριότητα τους θεσμούς και την κοινωνία των νησιών μας.

6.Θα είναι οδηγός για το πώς πρέπει να τοποθετούνται και να αντιμετωπίζουν οι θεσμικοί παράγοντες στα πραγματικά προβλήματα και όχι πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για να μην κακοκαρδίσουν «φίλους».

ΚΑΛΟΥΜΕ τον υπουργό να ενεργήσει άμεσα για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία της Ακτοπλοικης γραμμής ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ.

Εμείς οι φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Σάμης, παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες, τις εξελίξεις, γύρω από την επαναδρομολόγηση της ακτοπλοϊκής γραμμής, Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα και διαπιστώνοντας ότι η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο, καλούμε τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμης, αύριο Δευτέρα 27/7 και ώρα 20.00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , στη κεντρική πλατεία της Σάμης.

Με τη παρούσα ανακοίνωση, καλούμε στη συγκέντρωσή μας και όλους τους θεσμικούς φορείς ( πολιτικούς και κοινωνικούς ) του νησιού μας και ζητούμε απ’ αυτούς τη στήριξή τους και την ενεργοποίησή τους, στον αγώνα, για την επαναδρομολόγηση της γραμμής.

Οι Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Σάμης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ είναι και οι δηλώσεις διαμαρτυρίας και στα socialmedia από χιλιάδες αναγνώστες απλά είναι μη δημοσιεύσιμες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.