ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιών, φορέων αλλά και  κατοίκων της Ιθάκης, πραγματοποίησε αυτές τις μέρες  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου στα πλαίσια περιοδείας του στα νησιά μας.  Ο κ. Σπύρου παράλληλα εντατικοποιεί τη συνεργασία του με τα μέλη του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» του οποίου ηγείται.

Ο πρώην Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιθάκης  Διονύση Στανίτσα συζήτησαν κυρίως ζητήματα που αφορούν τις υποδομές στο νησί και ειδικότερα τα θέματα του αποχετευτικού, της ύδρευσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων. Επίσης, επισκέφθηκε το εργοτάξιο του λιμανιού του Πισαετού, έργο το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης διαπίστωσε την επαρκή λειτουργία της δομής αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν ως προς την στελέχωσή του με μόνιμο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για την βελτίωση των σημαντικών υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, ανακοίνωσε και τους δύο υποψηφίους του συνδυασμού του για την Ιθάκη, τον κ. Χατζηαθανασίου Απόστολο και την κ. Καλλινίκου Πηνελόπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.