ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΙΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Κοινωφελούς Ομίλου Ιθάκης Τμήμα Φιλαρμονικής, προς τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών προσχολικής ηλικίας.
Φίλες και φίλοι
Ο Σύλλογος μας διαθέτοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή όπως μουσικά βιβλία, διδακτικά υλικά, ειδικά διαμορφωμένο χώρο αλλά και το κατάλληλο μουσικοεκπαιδευτικό προσωπικό, έχει δημιουργήσει τμήματα προσχολικής μουσικής αγωγής. Δίδοντας προτεραιότητα και έμφαση στην εκμάθηση και όχι στο αποτέλεσμα, στοχεύουμε στην ενθάρρυνση της μοναδικότητας του παιδιού.
Η μουσική προπαιδεία βοηθά το νήπιο να αναπτύξει το μουσικό του ταλέντο, να γνωρίσει και να αγαπήσει τη μουσική. Αποκτά την ικανότητα να ακούει και να τραγουδά σωστά παίζοντας μαζί με τα άλλα παιδιά. Θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να εξοικειωθεί με τα όργανα της Μπάντας μας. Για μας σημαντικό ρόλο παίζουν οι γονείς με τους οποίους υπάρχει συνεχής επαφή και συνεργασία. Η ενεργή συμμετοχή τους, ενδυναμώνει το ενδιαφέρον των παιδιών γι’ αυτό που κάνουν και βοηθά στην πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων. Με τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες των παιδικών τμημάτων , ετοιμάζουμε και παρουσιάζουμε στους γονείς και τους φίλους ένα μέρος από όσα έχουμε μάθει, συμμετέχοντας ακόμη και στις συναυλίες των μεγάλων.
Φίλες και φίλοι δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να έρθουν κοντά στον κόσμο της μουσικής και να τον γνωρίσουν με διάθεση για παιγνίδι, σε συνδυασμό με την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της συνέπειας όλων των συντελεστών του Συλλόγου μας.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα ή να συμπληρώσουν τις αιτήσεις εγγραφής στην αίθουσα της Φιλαρμονικής καθημερινά από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 19:30, ή το Σάββατο από τις 15:30 έως και 18:30.
Τηλέφωνα επικοινωνίας :
( Φιλαρμονική ) : 26740-33251,
Καχρίλα Ιωάννα : 6973887135
Κουτσουβέλη Σπυριδούλα : 6977173498
Λυκιαρδοπούλου Αγγέλα :6976032686
Μανιά Πανδώρα : 6978198286
Σας ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.