ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Εισήγηση του Δημοτικού Συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σχετικά με την αντιμετώπιση των χρεών των πολιτών προς τους Δήμους.
2. Έγκριση της αρ. 107/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης με θέμα : αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
3. Έγκριση της αρ. 105/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα : Καθορισμός εισιτηρίου εισόδου για τη συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στις 7 Αυγούστου 2018 στο Κηποθέατρο Γυμνασίου Ιθάκης. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ BOREIOY ΙΘΑΚΗΣ» (Εισήγηση: Τεχν. Υπηρ. Δήμου Κεφ/νίας)
5. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα λειτουργίας συσσιτίων για άπορους δημότες στο Δήμο μας. (Εισήγηση: Γραφείο Ανάπτυξης και Προγραμματισμού)
6. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
7. Έγκριση δαπανών και διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου. (Εισήγηση: Επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης & προβολής Δήμου Ιθάκης)
8. Αναίρεση κλήρωσης και διεξαγωγή νέας, στα πλαίσια της ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, αρθ. 118 του Ν.4412/16. (Εισήγηση: Γραφείο Προγραμματισμού)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.