ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Πέμπτη 26 Μαΐου  2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί η 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:  

  1. Λήψη απόφασης για την ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση –Επισκευή Οχημάτων του Δήμου για το έτος 2016 & την Προμήθεια Ανταλλακτικών» με την διαδικασία της ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ/ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, λόγω κηρύξεως του πρόχειρου διαγωνισμού ως άγονου. (Εισηγ: Επιτροπή Διαγωνισμού)
  2. Έκδοση Ιστορικού Λευκώματος για το Φεστιβάλ Ιθάκης 1975-1996 και έγκριση της δαπάνης και διάθεση- ψήφιση της πίστωσης για το σκοπό αυτό. (Εισήγ : Δήμαρχος)
  3. Πρόταση του Προέδρου του Λιμ. Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης για την πρόθεση κατασκευής ξύλινου αγάλματος του Δουρείου Ιππου στην νησίδα ΛΑΖΑΡΕΤΟ του λιμένος Βαθέος Ιθάκης. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  4. Αποδοχή της απευθείας παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στο Δήμο Ιθάκης μέχρι 30/4/2017. (Εισήγ: Δήμαρχος)

5.         Τροποποίηση της αρ. 36/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συγκρότηση των επιτροπών του Δήμου Ιθάκης για την διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή έργων, προμηθειών και υπηρεσιών» (Εισήγ: Πρόεδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.