ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30΄ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί η 16η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου <ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ> (Εισηγ: Τεχν. Υπηρεσία)
2. Έγκριση της αρ. 135/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα την εισηγητική έκθεση Β΄ τριμήνου του έτους 2017 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)
3. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα λειτουργίας συσσιτίων για άπορους δημότες στο Δήμο μας. (Εισηγ: Γραφείο Προγραμματισμού)
4. Έγκριση του Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ΕΛΠΙΝΩΡ οικ. έτους 2016. (Εισηγ: Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΠΗΝΩΡ)
5. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του πρώην γραφείου ΕΟΤ στο Λιμεναρχείο Ιθάκης για χρήση ως τουριστικό γραφείο. (Εισηγ: Δήμαρχος)
6. Μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων για τις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού του Δήμου Ιθάκης. (Εισηγ: Υπηρ. Εσόδων)
7. Έγκριση της διοργάνωσης του ΙΓ΄ Διεθνούς Συνεδρίου για την ΟΔΥΣΣΕΙΑ στην Ιθάκη, καθώς και των δαπανών και της διάθεσης πίστωσης.(Εισηγ: Δήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.