ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 23ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 23η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :

A. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Β. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Κυκλοφοριακή μελέτη βελτίωσης κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων και κίνησης πεζών στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου πέριξ του λιμένα του οικισμού Βαθύ Ιθάκης» αναδόχου Ιωάννη Μάρη, (Τοπογράφος – Μηχανικός Ε.Μ.Π. – Συγκοινωνιολόγος)

2. Τροποποίηση του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ : Αντιδήμαρχος Ι. Τρέλλης)

3. Περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου, οικοπέδου μετά του κτιρίου του, που ανήκει κατά απόλυτο δικαίωμα ιδιοκτησίας στο Κοινωφελές Ίδρυμα Γερασίμου και Μαρίας Σταθάτου, στην περιοχή Παλάτια της πόλεως Ιθάκης, επί μια δωδεκαετία, προκειμένου να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει εντός αυτού ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων – μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. (Εισήγ : Δήμαρχος)

4. Εισήγηση Δημάρχου για παροχή δουλείας διόδου (περιοχή Μοναστήρι Πλατρειθιά) και λήψης ασφαλιστικών μέτρων.

5. Έγκριση της αρ. 84/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης με θέμα: Εισηγητική έκθεση τρίτου τριμήνου του έτους 2019 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισήγ: Οικονομική Επιτροπή)

6. Έγκριση της αρ. 85/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. (Εισήγ : Οικονομική Επιτροπή)

7. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ : Αντιδήμαρχος Ι. Τρέλλης)

8. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ : Δήμαρχος)

9. Ορισμός των μελών της επιτροπής ανάπτυξης αθλητισμού και δράσεων νέας γενιάς. (Εισήγ.: Πρόεδρος)

10. Εισηγητική Έκθεση για την συγκρότηση Επιτροπών του άρθρου 15 «Μικρά Έργα -Εργασίες Συντήρησης» Του Π.Δ. 171/87 μέχρι 31-12-2019. (Εισήγ. Γραφείο Αναπτ. &Προγραμ/μού)

11. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών. (Εισήγ. : Οικονομική Υπηρεσία)

12. Oρισμό εκπροσώπου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Ι.Ν. (Εισήγ : Δήμαρχος)

13. Έγκριση τροποποίησης Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης <Ο ΦΗΜΙΟΣ> (Εισήγ : Πρόεδρος ΔΣ ΔΚΕΙ)

14. Εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την έκδοση ψηφίσματος με θέμα την απόλυση από την εταιρεία ESA Security Solutions του Νίκου Γκισγκίνη, μέλους του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου Ιονίων Νήσων με την Λαϊκή Συσπείρωση.

15. Εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την πειθαρχική δίωξη σε βάρος αιρετού εκπροσώπου των πυροσβεστών, μέλους του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπυροσβέστη Κέκη Κων/νου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.