ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 24ης & 25ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 24ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλείστε την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ανταποδοτικών τελών καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού οικονομικού έτους 2020. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)

2. Έγκριση ανταποδοτικών τελών ύδρευσης – αποχέτευσης – άρδευσης οικονομικού έτους 2020. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)

3. Έγκριση Τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων Δήμου Ιθάκης οικονομικού έτους 2020. (Εισηγ: Εκτελεστική Επιτροπή)

4. Έγκριση της αρ. 94/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)

5. Καθιέρωση εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας και του συνεχούς ωραρίου υπηρεσιών του Δήμου μας καθώς και την καθιέρωση 24ωρης ή 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθ΄ όλο το έτος 2020, υπηρεσιών του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση: Γραφείο Προγραμματισμού)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 25ης – ΕΙΔΙΚΗΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλείστε την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 25η – ΕΙΔΙΚΗ – συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία) Δήμου Ιθάκης, του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία) του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ιθάκης ΕΛΠΙΝΩΡ, καθώς και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία) του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιθάκης «Ο ΦΗΜΙΟΣ» οικονομικού έτους 2020, ΜΕΤΑ TH ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή).

2. Επιχορήγηση Νομικών Προσώπων Δήμου Ιθάκης έτους 2020. (Εισηγ: Οικονομική Υπηρεσία)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.