ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00΄ να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 3η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Ψήφισμα διαμαρτυρίας σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Ιθάκη. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
2. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της αρ. 81/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : Έγκριση του από 9-5-2018 Πρακτικού της Επιτροπής για τη Διενέργεια Οριοθέτησης παραχωρούμενων τμημάτων Κοινοχρήστων χώρων και την εύρυθμη λειτουργία των κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
3. Αποδοχή της παραχώρησης της χρήσης του α΄ ορόφου του δημόσιου κτίσματος ΑΒΚ 15 που βρίσκεται εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως Ιθάκης, έκτασης 215,39τ.μ. στο Δήμο Ιθάκης με σκοπό τη στέγαση των Οικονομικών, Διοικητικών και Τουριστικών Υπηρεσιών του, για χρονικό διάστημα μέχρι 31-12-2021. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
4. Έγκριση της αρ. 5/2019 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης: «Τροποποίηση του προϋπολογισμού της ΔΚΕ Ιθάκης για το 2019.» (Εισήγηση: Πρόεδρος ΔΣ ΔΚΕΙ)
5. Έγκριση της αρ. 6/2019 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης: «Αναβάθμιση και ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων ΔΚΕΙ» (Εισήγηση: Πρόεδρος ΔΣ ΔΚΕΙ)
6. Έγκριση διοργάνωσης Αποκριάτικων Εκδηλώσεων «ΘΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019» και έγκριση των σχετικών δαπανών – πιστώσεων για την πραγματοποίησή τους. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας « Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Κεφ/νίας και Ιθάκης <Απόπλους> (Εισήγηση: Δήμαρχος)
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΕΥΦΕΛΒΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.