ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, η 4η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση προγράμματος Πολιτιστικών – Αθλητικών Εκδηλώσεων Δήμου Ιθάκης για το έτος 2017. (Εισήγ: Επιτρ. Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δ. Ιθάκης)
2. Έγκριση Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στα πλαίσια της Εκδήλωσης Θιακό Καρναβάλι έτους 2017. (Εισήγ: Επιτρ. Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δ. Ιθάκης)
3. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ: Πρόεδρος Επιτροπής)
4. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ: Πρόεδρος Επιτροπής)
Ο λόγος για το κατεπείγον των θεμάτων με αρ. 1 & 2 είναι ότι οι σχετικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν μέχρι και την ημέρα της συνεδρίασης λόγω των επικείμενων εκδηλώσεων.
Ο λόγος για το κατεπείγον των θεμάτων με αρ. 3 & 4 είναι ότι οι σχετικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα προκειμένου να λειτουργήσουν οι εν λόγω επιτροπές και να επιληφθούν των τρεχόντων ζητημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.