ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 9η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Επικαιροποίηση της αρ. 211/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την χωροθέτηση εγκατάστασης μονάδας του βιολογικού καθαρισμού στο ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου στην θέση ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Βαθέως Ιθάκης. (Εισήγηση: Προέδρος ΔΣ)
2. Έγκριση Α’ Φάσης της μελέτης με τίτλο: «Κυκλοφοριακή μελέτη βελτίωσης κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων και κίνησης πεζών στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου πέριξ του λιμένα του οικισμού Βαθύ Ιθάκης». (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία)
3. Έγκριση των αρ. 84/2018 & 93/2018 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης με θέμα : αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
4. Έγκριση της αρ. 90/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα : Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
5. Έγκριση της εργασίας εναπόθεσης απορριμμάτων στο ΧΥΤΥ Κεφαλληνίας για τις ανάγκες του Δήμου Ιθάκης έτους 2018 με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
6. Έγκριση της συντήρησης εφαρμογών λογισμικού οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένα στον Δήμο Ιθάκης καθώς και υπηρεσιών υποστήριξης έτους 2018 με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
7. Λήψη απόφασης για τις κατηγορίες Δημοτών που δικαιούνται μείωση η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη στην κύρια κατοικία τους καθώς και καθορισμός των απαραίτητων δικαιολογητικών. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
8. Έγκριση της υπ’ αρ. 14/2018 πράξης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. <Ο ΕΛΠΙΝΩΡ> (Εισήγηση: Πρόεδρος ΝΠΔΔ)
9. Έγκριση της υπ’ αρ. 15/2018 πράξης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. <Ο ΕΛΠΙΝΩΡ> (Εισήγηση: Πρόεδρος ΝΠΔΔ)
10. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία Δ. Κεφαλονιάς)
12. Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ. (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία Δ. Κεφαλονιάς)
13. Αναίρεση κλήρωσης και διεξαγωγή νέας, στα πλαίσια της ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, αρθ. 118 του Ν.4412/16. (Εισήγηση: Γραφείο Προγραμματισμού)
14. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. (Εισήγηση : Ταμιακή Υπηρεσία)
15. Έγκριση της αυτοδίκαιης παραλαβής τεσσάρων έργων του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία)
16. Εισήγηση του Δημοτικού Συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σχετικά με την αντιμετώπιση των χρεών των πολιτών προς τους Δήμους.
17. Έγκριση της δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης για την παραχώρηση (ενοικίαση) αιθουσών του Μορφωτικού Κέντρου Ιθάκης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων του Δήμου αλλά και για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και τις απαραίτητες πρόβες της Δημοτικής Χορωδίας & Μαντολινάτας του Δήμου στα πλαίσια του προγράμματος Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων έτους 2018. (Εισήγηση: Επιτροπή Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Ιθάκης)
18. Κατάρτιση και έγκριση κανονισμού λειτουργίας και προγράμματος Εκδηλώσεων της Δημοτικής Χορωδίας. (Εισήγηση: Επιτροπή Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Ιθάκης)
19. Κατάρτιση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων θερινής περιόδου 2018, διοργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, και έγκριση δαπάνης και διάθεση συνολικής πίστωσης για την υλοποίησή τους. (Εισήγηση: Επιτροπή Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Ιθάκης)
20. Έγκριση δαπανών και διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου. (Εισήγηση: Επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης & προβολής Δήμου Ιθάκης)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.