ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Δ. Στανίτσας παρέστη και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του εορτασμού του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά, καθώς και σε πολλές τυπικές και άτυπες συναντήσεις που έλαβαν χώρα κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Δημαρχείο Αργοστολίου.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είχε συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, κατά την οποία τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Ιθάκη και συγκεκριμένα η αδειοδότηση για την λειτουργία της Μαρίνας Βαθέως, ο εκσυγχρονισμός των Λιμανιών Βαθέως, Φρικών και Κιονίου, τα Αρχαιολογικά και η αναβάθμιση των Μουσειακών Χώρων – ανάδειξη ευρημάτων συστηματικής ανασκαφής, αλλά και η μεγάλη γραφειοκρατία που σταματά τις όποιες επενδύσεις ξεκινούν να γίνουν στο νησί της Ιθάκης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Τουρισμού, με την κατάθεση προτάσεων από το Δήμο Ιθάκης.

Στο Δημαρχείο Αργοστολίου έγιναν επίσης συσκέψεις με τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι η συνεργασία του Δήμου Ιθάκης με όλους τους Δήμους της Κεφαλονιάς ισχυροποιείται καθημερινά και αυτό ενισχύει τη θέση της Ιθάκης σε μια σειρά από αιτήματα και διεκδικήσεις που προγραμματίζονται ή/και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.