ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΘΑΚΗΣ

Την Δευτέρα  20  Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί η 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση απολογισμού πεπραγμένων Δήμου Ιθάκης έτους 2014. (Εισηγ: Δήμαρχος)
  2. Σύναψη Σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ιθάκης και Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα  Ιθάκης για την Πράξη: «Επίβλεψη – έλεγχος μελετών του Δήμου Ιθάκης» και την εκπόνηση του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΌ Πρόγραμμα ‘Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη’’  (Εισηγ: Δήμαρχος)
  3. Έγκριση Πρωτοκόλλου συνεργασίας κοινωνικής σύμπραξης μεταξύ φορέων της Π.Ι.Ν., η οποία αφορά στην υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) (Εισηγ: Δήμαρχος)
  4. Έγκριση της αρ. 108/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015. (Εισηγ: Οικ. Επιτροπή)
  5. Αντικατάσταση μέλους της Δημοτικής επιτροπής για την προστασία και την ανάδειξη της Ομηρικής Ιθάκης. (Εισηγ: Δήμαρχος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.