ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

Σήμερα τραυματίζεται η δημοκρατία και ο ελληνικός λαός με ένα απεχθές μνημόνιο το οποίο έρχεται για ψήφιση στο κοινοβούλιο. Ένα μνημόνιο οδοστρωτήρα για τα κοινωνικά δικαιώματα, τα εισοδήματα, τον δημόσιο πλούτο της χώρας που θα βυθίσει την Ελλάδα για χρόνια στην εξαθλίωση, την νέα γενιά στην ανεργία, μια πατρίδα αποικία χρέους της Γερμανίας. Καλούμε την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου να μην ψηφίσει αυτήν την ανάξια για την ιστορία της Αριστεράς και του δημοκρατικού κινήματος συμφωνία.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

One thought on “ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

  • 15 Ιουλίου 2015 at 2:15 μμ
    Permalink

    Με την ευκαιρία να πω και δύο λόγια για τη στάση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό που είναι από τις λίγες Νομαρχιακές που τα μέλη της μάλλον δεν χρειαζόταν να ψηφίσουν για να δούμε αν είναι υπέρ του ΝΑΙ η υπέρ του ΟΧΙ μιας και από καιρό και φέρουμε και εμείς ευθύνη όσοι αναλογεί στο καθένα μας αφού από πριν τις εκλογές είναι διαφοροποιείται σε 2-3 τάσεις δηλαδή 2 η 3 κομμάτια. Αν η πλειοψηφία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς έπαιρνε και αποφάσεις για δραστηριοποίηση και έντονη συμμετοχή των οργανώσεων σε κινηματικές δράσεις, θα είχε ίσως την έξωθεν καλή μαρτυρία να μας ” δείξει ” να ρίξουμε την Κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς για την νίκη της οποίας ο καθένας ανάλογα με τον τρόπο του μάτωσε.
    Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- απέχουν έως και υπονομεύουν δράσεις του μαζικού κινήματος με πρώτο και καλύτερο τις εκλογές για τη ΤΑ. Εμπρός λοιπόν, βάλτε πλάτη να πέσει η Κυβέρνηση και να έρθουν ξανά τα αστικά κόμματα! Έτσι, σίγουρα θα ….. αναπτυχθεί το μαζικό λαϊκό κίνημα και τα πιο εξαθλιωμένα τμήματα του Λαού θα ….. απελευθερωθούν!!!!!!!!!! Το μόνο που θα έχουν καταφέρει, μιας και το Θιάκι δεν το γνωρίζουν, θα έχετε εξασφαλίσει την υστεροφημία σας σαν «Αριστεροί και Αγωνιστές» !

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.