ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ [ΜΟΛΙΕΡΟΣ]

Πριν από 6 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες  κατέλαβαν την εξουσία με ουρανομήκη ψεύδη, ασύστολες και ανεδαφικές υποσχέσεις, απατηλά βερμπαλιστικά τεχνάσματα του τύπου θα σκίσουμε τα μνημόνια, μόνο που κανένας μας δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Τσίπρας και οι σύμμαχοι του. Και όμως τελικά το έκανε. Έσκισε το προηγούμενο σχετικά ήπιο μνημόνιο για να καθαρογράψει το νέο, το καινούριο, το απεχθές, ο λεγόμενο και μνημόνιο Τσίπρα διορίζοντας πρωθυπουργό της Ελλάδας τον κ. Σοϊμπλε και διαχειριστή τον ίδιο. Δίχασε ένα ολόκληρο λαό με ΝΑΙ και ΟΧΙ σε ένα γελοίο και χωρίς νόημα δημοψήφισμα για να υπογράψει τελικά το πιο απάνθρωπο και ταπεινωτικό μνημόνιο που υπήρξε ποτέ, οδηγώντας ένα ολόκληρο λαό, ένα περήφανο λαό στην κατρακύλα του γκρεμού χωρίς γυρισμό.

Μας υποσχέθηκαν πως θα αναδομήσουν το κράτος και αυτοί αποδημούν κάθε αξία, κάθε υπάρχουσα και εναπομένουσα αρετή ,συνεχίζουν να μιλούν για μεταρρυθμίσεις και το μόνο που κάνουν είναι η αναδιανομή αξιωμάτων με υπουργούς να έρχονται και να παρέρχονται σε ανασχηματισμούς τύπου Καραγκιόζ μπερντέ δείχνοντας ανυπαρξία ανθρωπισμού κυρίως στις πλέον αδύναμες τάξεις. Ελπίζω ότι τούτη την ώρα ο ταλαίπωρος Έλληνας να κατάλαβε πια πιοί κλέψανε την ψήφο του, αυτοί δηλαδή που τόσο σπαραξικάρδια προσποιήθηκαν τους προοδευτικούς και σεμνοπρεπείς, τους καρδιακούς φίλους των πληβείων παίζοντας πειστικά το θέατρο του παραλόγου και της εξειδικευμένης απάτης, ξεγέλασαν όλους εμάς τους ανυποψίαστους, αφελείς και πολιτικά απαίδευτους παίρνονταν την εξουσία υπογράφοντας επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Μόνο που η ζωή διδάσκει ότι μια ατελέσφορος φενάκη  πάντα επιστρέφει σαν μπούμερανκ σε αυτούς πού τολμούν τις κραυγαλέες απάτες, σε αυτούς πού ξεγελούν αθώους και ανυποψίαστους, σε αυτούς πού τίποτα δεν τους δίδαξε η ζωή και τελικά τίποτα δεν έμαθαν από τα κακά βίτσια του παρελθόντος.

Η υποκρισία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ειδεχθές αμάρτημα και οι  κάθε λογής ταρτούφοι πάντα στο τέλος πληρώνοντας τα επίχειρα των ανομημάτων τους. Και η υποκρισία των βολεμένων του κυβερνώντος κόμματος έλαμψε στην αποψινή ψηφοφορία στην βουλή των Ελλήνων .Όλα για την καρέκλα. Και οι Έλληνες στον γκρεμό. Στον γκρεμό όμως πού δεν μας είχε οδηγήσει η προηγούμενη κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι τις αλλοπρόσαλλες παλινωδίες  και την τρέλα των τελευταίων μηνών.

Δ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 

Αντιπρόεδρος Τ.Ο Ν.Δ ΙΘΑΚΗΣ.