ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

– Ζητά νέες θέσεις τακτικού προσωπικού
Στηρίζοντας τους συμβασιούχους Καθαριότητας, η Δημοτική Αρχή Ιθάκης ζητά νέες θέσεις μόνιμης εργασίας, στα πλαίσια του νέου νόμου (Άρθρο 24, Ν.4479/2017).
Έτσι, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί η 14η – κατεπείγουσα – συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του ΟΕΥ Δήμου Ιθάκης με τη σύσταση δύο (2) θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων για την κάλυψη αναγκών στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Δήμου Ιθάκης.
2. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για κατάρτιση νέων συμβάσεων για την απασχόληση προσωπικού σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017. (Εισηγ : Δήμαρχος)
3. Περί πληρωμής συμβασιούχων Ι.Δ.Ο.Χ. Δήμου Ιθάκης που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017. (Εισηγ: Δήμαρχος).

«Ο λόγος για το κατεπείγον των ανωτέρω θεμάτων είναι η ανάγκη άμεσης κάλυψης των θέσεων στην καθαριότητα µε µόνιµες προσλήψεις, δεδοµένης τόσο της εξαιρετικής σηµασίας που έχει για το κοινωνικό σύνολο, όσο και του επείγοντος χαρακτήρα της κάλυψης των αναγκών αυτών για λόγους δηµόσιας υγείας», τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.