ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST Ο Α. Ο. ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11 χρόνων συμμετείχε ο Α. Ο. ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», άλλη μια φορά, με τους αθλητές της Φιαμπόλη Ιωάννη και Καραβία Λευτέρη, που διεξήχθη στο Μαραθώνα 18-21/06.
Ένα Πανελλήνιο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, 330 μικροί ιστιοπλόοι ηλικίας 8-11, από όλη την Ελλάδα! Τρεις μέρες αγώνων με ένα ωραίο αεράκι 6-8-14 knots , πραγματοποιώντας συνολικά 9 ιστιοδρομίες.
Οι αθλητές μας κατάφεραν να κρατηθούν σε θέσεις από την δεκάδα μέχρι την τριανταδα, όπου στο σύνολό τους βρέθηκαν ο μεν Λευτέρης στην 36η θέση και ο Γιάννης στην 46η ανάμεσα στα 230 αγοράκια αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες αγωνιστικές και μη, από όλη την διοργάνωση! Ας ετοιμάζονται οι υπόλοιποι μικροί αθλητές μας για τους επόμενους αγώνες, να συμμετάσχουν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist στην Π. Φωκαια, με τους προκριθέντες μας Κασσιανό Νικόλα, Φιαμπόλη Ιωάννη, Καρφίτσα Ευδοκία και Καϊπάνου Αναστασία 24-28/06 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser 4,7 στο Αίγιο με τους μεγαλύτερους Κασσιανό Μιχάλη και Δευτεραίου Ιωάννα! Πολλοί αγώνες, πολλές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, όπου δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες οργανώσεις, με την καθοδήγηση και ευθύνη της προπονήτριάς μας Αρβανίτη Δήμητρας. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λιάτο για την εν πλω μεταφορά μας άλλη μια φορά, την κα Χριστίνα Ρίζου για την φιλοξενία της αποστολής και βέβαια όλους όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή. Έπεται συνέχεια…

Από το Δ.Σ. της Προόδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.