ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ που τους τελευταίους 5 μήνες αναστάτωσε την ζωή μας κατάφερε εκτός των άλλων να οδηγήσει σχεδόν ένα ολόκληρο λαό να χρήζει ψυχαναλυτικής προσέγγισης. Την μία μέρα άκρατος ενθουσιασμός και την αμέσως επόμενη φόβος, κατάθλιψη, θυμός. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτός ο λαός το μόνο σίγουρο πού διαθέτει είναι η κοντή μνήμη. Εμείς που τελικά διδάξαμε στους λαούς την Δημοκρατία και τον πολιτισμό σίγουρα ξέρουμε πότε ξεκίνησαν οι πόλεμοι στην πατρίδα μας και το γιορτάζουμε κανένας μας όμως δεν ξέρει πότε τελείωσαν και επικράτησε η ειρήνη και η ευημερία.

Νοιώθουμε όλοι υποδουλωμένοι και όλοι οι άλλοι οι κακοί ξένοι μας φθονούν μόνο και μόνο γιατί ενδόμυχα μέσα μας είναι ριζωμένο βαθιά το σύνδρομο του σκλάβου. Ξεχνούμε εσκεμμένα ποιοί είμαστε. Απαιτούμε από τους ξένους σεβασμό γι΄ αυτά πού τους προσφέραμε δηλαδή γνώση-δημοκρατία-πολιτισμό-φώς ενώ εμείς οι ίδιοι βυθισμένοι στην γκρίνια και την μιζέρια τα απαρνηθήκαμε πριν πολύ καιρό. Η θέση μας είναι στην Ευρώπη. Άλλωστε είναι το παιδί μας, αυτό που εμείς του δώσαμε το όνομα. Η προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ. μπορεί και να έκανε λάθη. Είχε όμως μια σταθερή πορεία  και όχι τις παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε αποκτήσει έστω ένα κάποιο σεβασμό.

Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε απεχθέστατα μέτρα. Μέτρα που δεν αντέχουμε. Σε αυτό το κατάντημα καταφέραμε να φτάσουμε σε 5 μόλις μήνες, όσο δηλαδή κράτησε η πρόσκαιρη ευδαιμονία του εκ πεποιθήσεως χαμένου.

Και ίσως ήρθε η ώρα στο βάθος του μυαλού μας να κατανοήσουμε επιτέλους πως τα δεινά της Ελλάδας κρύβουν πολλά παλιά θανάσιμα αμαρτήματα..

Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Αντιπρόεδρος Ν.Δ. ΙΘΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.