ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ: ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα».

Ο κος Λιβιτσάνης έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά για το πώς ήταν το Πάσχα στην Ιθάκη και ανέφερε ότι είχε ίσως τον περισσότερο κόσμο από ποτέ.

Στην συνέχεια η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τα πολιτικά. Ο κος Λιβιτσάνης είναι υποψήφιος με την κα Ρόδη Κράτσα και χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Η υποψηφιότητά της αποτελεί πολιτική ανανέωση. Είναι πετυχημένη, έχει διευρυμένη σκέψη και “πόρτες” στην Ευρώπη», θέλοντας με αυτά τα λόγια, να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να βρίσκεται στον συνδυασμό της. Ακόμα ανέφερε ότι η επικεφαλής θα αποτελέσει εχέγγυο για  να βγουν τα Επτάνησα από τον μαρασμό και πως θα απογειώσει την περιφέρεια κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα.

Ο κος Λιβιτσάνης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την στάση της νυν Περιφερειακής Αρχής και μάλιστα είπε: «Δεν υπήρξε στήριξη σε βασικά ζητήματα, στην Ιθάκη δεν υπήρχε περιφέρεια» ενώ παράλληλα εξήρε το έργο του Δημάρχου της Ιθάκης του κου Στανίστα εξηγώντας πως ήταν ο μόνος που πάλεψε για ουσιαστικά και ζωτικής σημασίας ζητήματα (π.χ. η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιθάκης).

Τέλος, αναφέρθηκε στα ζητήματα τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας τα οποία είναι το λιμάνι του Βαθέως, το επαρχιακό οδικό δίκτυο, ο βιολογικός αλλά και η μονάδα αφαλάτωσης του Σταυρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.